Logo van NovaVolt

Beoordeel dit bedrijf:

(4,38) 1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: NovaVolt

Adres: Het Rietveld 55a

Postcode: 7321 CT

Plaatsnaam: Apeldoorn

Provincie: Gelderland

Telefoon: 055-4560800

Website: https://www.novavolt.nl/

Email: info@novavolt.nl

Lid van: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

De tijd van gratis stroom is aangebroken!
De tijd van gratis stroom is aangebroken! Ook u kunt hiervan profiteren door onze topkwaliteit zonnepanelen (NR 1. in de Photon test!), persoonlijk op maat advies en vakkundige installatie door gecertificeerde installateurs en elektriciens.

Met onze zonnepanelen bent u verzekerd van minimaal dertig jaar zorgeloos genieten van uw zelf opgewekte zonnestroom. Begin met besparen, er is geen tijd te verliezen.

NovaVolt advies op maat
Omdat ieder dak en iedere situatie verschillend is, maken wij graag een vrijblijvende en kosteloze offerte voor u op maat. Deze offerte geeft inzicht in de mogelijkheden van zonnepanelen voor uw specifieke situatie. Vragen als: Wat zijn de kosten? Hoeveel energie kan ik opwekken met zonnepanelen? Wat is de terugverdientijd? Worden tijdens het bezoek van ons gediplomeerde Solar Specialist beantwoord. We geven u een onafhankelijk betrouwbaar en vooral eerlijk advies!

Alleen het beste is goed genoeg
Als leidraad voor ons inkoopbeleid hanteren wij de test van het wereldwijd gerenommeerde test-instituut Photon uit Duitsland. Photon test zeer uitvoering ruim 150 merken zonnepanelen. Deze tests worden in Duitsland (net voorbij de Nederlandse grens) uitgevoerd waardoor deze tests zeer goed bruikbaar zijn voor de Nederlandse situatie.

Wij bieden alleen zonnepanelen aan die in de TOP 3 staan van dit genormeerde Duitse testinstituut.

NovaVolt neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Zo leveren we alleen de beste zonnepanelen met het hoogste rendement en kiezen we ook voor de omvormer voor de absolute marktleider SMA Onze Solarexperts zorgen dat alle onderdelen exact op elkaar afgestemd zijn. Uiteraard wordt ook de installatie verzorgd door ons vast montage team.

Locaties Novavolt:
Het Rietveld 55a, 7321 CT - Apeldoorn
Twentepoort Oost 34, 7609 RG - Almelo
Grutbroek 57a 7008 AL - Doetinchem

 

Bedrijfslocatie:


 

3 reacties op “NovaVolt”

  1. Jolanda

    Groot bedrijf, is ook te merken. Offerte was twee keer zo duur dan andere bedrijven. Mail gestuurd en geen enkele reactie ontvangen. Viel mij heel erg tegen.

  2. Klaas Dijkstra

    Erg tevreden over de uitleg, offerte, snelle levering en prima montage!
    Je betaalt absoluut de hoofdprijs, maar de kwaliteit van de complete installatie is top!
    De financiering van het geheel maakt het aantrekkelijk. Kortom een tevreden klant.

Geef een antwoord