Logo van Kromwijk elektro

Beoordeel dit bedrijf:

(Nog geen waarderingen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Kromwijk elektro

Adres: Oostzee 18

Postcode: 3446 CH

Plaatsnaam: Woerden

Provincie: Utrecht

Telefoon: 0348-481280

Website: https://www.kromwijkelektro.nl/

Email: info@kromwijkelectro.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Een uitgebalanceerde installatie in uw pand. Dat is wat Kromwijk Electrotechniek u door de projectmatige aanpak biedt. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing, en zijn uw partner in utiliteitsprojecten. Door eerst te denken en dan pas te doen zijn wij in staat de functionaliteiten in uw pand op een uiterst efficiënte manier te installeren. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Onze medewerkers beschikken over brede kennis en ervaring van alle systemen binnen gebouwen en over systeemintegratie. Om u duidelijk te maken wat elektrotechnische oplossingen voor u kunnen betekenen, verzorgen wij voor u een compleet ontwerp. Hierin vertalen wij uw wensen, en informeren en adviseren u over de mogelijkheden die passen bij uw situatie.

Uiteindelijk vertalen wij alle wensen en mogelijkheden naar een doordacht totaalplan, afgestemd op uw budget. Dit plan bevat alles wat belangrijk en noodzakelijk is. Het is zonder overbodigheden, voorkomt verrassingen, en sluit meerwerk uit!

 

Bedrijfslocatie:


 

Geef een antwoord