Hallostroom BV

HalloStroom – zonnepanelen voor iedereen!

Voor ieder dak, en voor ieder budget, bieden wij een zonnestroomsysteem op maat.

Overtuiging HalloStroom
De transitie van fossiele energie naar duurzame energie moet sneller en daar moet iedereen aan kunnen bijdragen en van kunnen profiteren, jong, oud, arm en rijk. Dit is de stellige overtuiging van het hele team van HalloStroom. Hier zetten wij ons dagelijks met al onze energie voor in. Blije mensen en een betere wereld, daar doen we het voor. Om deze doelstelling te bereiken willen we op zoveel mogelijk daken van particulieren, bedrijven (ook SDE+ advisering), verenigingen, woningcorporaties, etc, zonnestroominstallaties realiseren. We gaan graag eerst een persoonlijk gesprek aan waarin we uw wensen leren kennen. Vervolgens werken we alleen met de beste specialisten, materialen en vakkundige installateurs om een zonnestroomsysteem op maat te ontwerpen en installeren zodat u voor de komende 30 jaar kunt profiteren van gratis stroom van de zon.

Waarom HalloStroom
Wij geven hiervoor persoonlijk advies en maatwerk offertes voor A-merk producten tegen de laagste tarieven. Daarom kiezen veel mensen voor HalloStroom. Ons HalloStroom kantoor is centraal in het land gevestigd in Gouda. Onze installatieteams werken hard aan het verduurzamen van Nederland vanuit 12 verschillende locaties uit het land, dus altijd iemand vanuit uw regio: Drachten, Den Haag, Heerhugowaard, Velden, Dedemsvaart, Oldenzaal, Schiedam, Amersfoort, Venray, Eindhoven, Alkmaar en Enschede

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.3

8 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Hallostroom BV

Telefoon

030-7670078

Adres

Bouwmeesterplein 1

2801 BX Gouda

Zuid-Holland

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Zuid-Holland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Plaats een reactie

2 reacties op “Hallostroom”

 1. JGAM van Rens

  Goed bedrijf, goede service snel geplaatst. Alleen door tijdgebrek van monteurs niet alles netjes achtergelaten, en bij plaatsing op toe gezien dat alles netje verliep. Heb wel zelf meterkast weer op orde moeten maken, en installaties daar weer zelf aan moeten sluiten ( Alarm ). Dat was wat minder want als je er geen verstand van hebt dan zou je dus een monteur moeten laten komen.

  Panelen zijn wel netjes geplaatst, en werken perfect.
  Nu is het voor mij niet echt rendabel, maar je moet toch helpen om alles energie vrij te maken.

  Ondanks de meterkast zeer tevreden.

 2. W. van Ekelen

  Het fijne van dit bedrijf is , dat ze een prima systeem voor huren van de panelen heeft.
  Dat heeft als voordeel dat je niet een grote som geld meteen moet betalen. Het is natuurlijk wel iets duurder, want het wordt over 10 jaar uitgesmeerd, maar daarna kun je voor een relatief klein bedrag de installatie kopen en heb gratis stroom voor, zeg 15 jaar.
  Ze geven goede en snelle informatie en hebben alles perfect geregeld via, in mijn geval Installatiebedrijf Perlo, een jonge organisatie , maar daardoor zeer serviceminded en efficient en gedreven enthousiasme.
  Zeker iets om eens over na te denken,dus.
  Ik ben in ieder geval zeer tevreden!

Geef een reactie