ETB Willem Bos

E.T.B. Willem Bos is een allround elektrotechnisch Installateur met als specialisatie domotica installaties voor de particulier en domotica oplossingen voor de zorgsector. Daarnaast engeniren, onderhouden, beheren en beheersen wij alles op het gebied van elektro gerelateerde installaties zoals datanetwerken, alarminstallaties, zwakstroom, noodverlichting en brandmeldinstallaties. Elektrotechniek, denk hierbij aan aanleggen van datanetwerken, besturingstechniek, verlichting, inspectie, keuring en onderhoud, inbraaksignalering, inbraakinstallaties, comfort techniek (domotica), brandmelding, brandmeldinstallaties, centrale stofzuiging (domotica), telefonie, telefooninstallaties maar ook voor aanleg van zonnepanelen.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.8

8 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

ETB Willem Bos

Telefoon

0493-496810

Adres

Trasweg 5

5712 BB Someren

Noord-Brabant

Lid van

Techniek Nederland

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Noord-Brabant

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Laadpalen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

4 reacties op “ETB Willem Bos”

 1. Arno Voogt

  Afgelopen Februari zonnepanelen laten instaleren door ETB Willem Bos.
  Zeer tevreden over de gang van zaken, de professionaliteit en de vriendelijkheid van het personeel.
  Men was snel en vakundig.
  Goede uitleg ontvangen over hoe alles werkte.
  Netje alles opgeruimd nadat alles klaar was.

  Kortom, zeer tevreden. Een echte aanrader!!

 2. H vd Voort

  Ik heb in April 2016 10 zonnepanelen laten leggen door ETB Willem Bos. Gehele installatie is uitstekend verlopen.
  Ze hebben zowel alles buiten als binnen netjes afgewerkt.
  Ik ben zeer tevreden over de installatie en de zonnepanelen.
  Ik kan ETB Willem Bos bij iedereen aanraden.

 3. Ton de Win

  In juni 2013 door Willem Bos 12 zonnepanelen laten installeren. Ziet er strak uit, installatie verliep probleemloos en netjes. De monteurs waren zeer voorkomend en vriendelijk. Natuurlijk is men vooraf komen schouwen. We hebben tegelijkertijd de meterkast laten renoveren en door Willem Bos een E-laadpunt laten installeren voor de LEAF van mijn vrouw. Ik kan ETB Willem Bos bij iedereen aanraden.

 4. jeroen

  Afgelopen zomer (2013) zonnepanelen aangeschaft bij een project. Alle onderdelen separaat besteld en deze werden dan bij mij afgeleverd. Deze werden dan geinstalleerd door ETB Willem Bos. Eerst een voorschouw gehad, door de ligging van de zonnepanelen. Had ik de voorkeur voor 2 trackers in de omvormer. Dit was geen probleem. De omvormer kon worden veranderd. Helaas bij het aanleveren van de onderdelen bleek de originele omvormer te zijn geleverd. een telefoontje was genoeg om een andere omvormer te krijgen. De leverancier van W.Bos had de verkeerde opgestuurd. Op de installatie dag zelf ging alles van een leien dakje. Alleen de bluetooth module was niet geleverd, deze werd later geinstalleerd.
  Ik ben zeer tevreden over de montage van ETB Willem Bos.

Geef een reactie