Logo van EnergieWonen

Beoordeel dit bedrijf:

(3,58)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: EnergieWonen

Adres: Hawaiiweg 25

Postcode: 1339 NW

Plaatsnaam: Almere

Provincie: Flevoland

Telefoon: 088-5566770

Website: https://www.energiewonen.nl

Email: info@energiewonen.nl

Lid van: installQ, Stichting Garantiefonds ZonneEnergie, Zonnekeur

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Enthousiast worden van kwaliteit. Dat is een omschrijving die bij alle medewerkers van EnergieWonen past, daarom durven we ook zonder blikken of blozen op onze systemen tot 10 jaar garantie te bieden.

Wij helpen u graag te bepalen of zonne-energie voor uw huis of bedrijf een goede investering kan zijn. Dat doen we door bij u langs te komen, zo weten we namelijk echt zeker dat we een aanbieding maken die bij u past. Een manier van werken die past bij onze beleving van kwaliteit en waar u van kunt profiteren.

Neem gerust contact op en overtuig u van de kwaliteit van EnergieWonen.

 

Bedrijfslocatie:


 

21 reacties op “EnergieWonen”

 1. Sjef van Zon

  Ik heb bij deze firma en nog 4 andere om informatie en een offerte gevraagd. Na een adviesgesprek van alle 5 bedrijven heb ik gekozen voor Energiewonen. IN het adviesgesprek kwam duidelijkheid en kennis direkt naar voren met een begrijpelijke onderbouwing. Na de offerte aangepast te hebben naar de behoeftebepaling en kwaliteit van uitvoering zijn we tot zaken gekomen. Uitvoering en afwerking zijn conform de afspraak correct en snel afgewerkt.

 2. Henk Doedens

  De offerte van EnergieWonen bleek de meest aantrekkelijke. De deskundige voorlichting, de begeleiding en informatie voor en tijdens de installatie was uitstekend. De installatie is snel en vakkundig uitgevoerd. Hiermee heeft EnergieWonen aan mij een zeer tevreden klant gekregen.

 3. Cees Melis

  Wij hebben bij deze firma en nog 9 andere om informatie en een offerte gevraagd. Na een adviesgesprek van een aantal bedrijven hebben wij gekozen voor EnergieWonen. Na het adviesgesprek met Marc Janssen kwam duidelijkheid en kennis direct naar voren met een begrijpelijke onderbouwing. Na de offerte aangepast te hebben naar de behoeftebepaling, prijs en kwaliteit van uitvoering zijn we tot zaken gekomen. Uitvoering en afwerking zijn ondanks het slechte weer gisteren conform de afspraak correct en snel afgewerkt.

 4. jhmwillems

  Prima offerte, correcte plaatsing door goede vaklui. Zelfs kabels onder de oprit gelegd, zodat de meest optimale route voor de kabels werd bewerkstelligd. Zelfde merk materiaal voor de groepenkast als door ons aangegeven.

 5. Frans Spekschate

  Ik heb nu de panelen 1 jaar en ze produceren naar behoren. Er was een klein probleempje maar dat is zeer snel en zeer goed opgelost. Klasse bedrijf en service.

 6. Henk Wagemakers

  Prima bedrijf bij het maken van de offerte kwam alles zo goed en vakbekwaam over dat we vrij snel de opdracht hebben gegeven verder zoeken naar andere partijen werd overbodig.
  Alle correspondentie en documenten snel en handig via de e-mail.
  ook de uitbreiding van de extra panelen werd goed en spoedig uitgevoerd
  niets op aan te merken

 7. Ad

  Prima te spreken over de offerte, plaatsing en aansluiting. Monteur zocht in de groepenkast nog naar een brommende automaat en heeft dit verholpen. Had niets met de panelen te maken.
  Aftersales ook zeer naar tevredenheid. 2 Panelen bleven achter in productie. Bleek adressering van optimizers te zijn geweest. Alles netjes opgelost.

 8. Mart Werts

  Een prettig gesprek gehad met contactpersoon die ons exact kon vertellen wat de kosten voordelen en werkzaamheden waren. op de dag zelf kwamen 3 jongemannen waarvan er 2 het dak opgingen om de panelen te monteren en 1 ging binnen aan de slag met het leggen van de leidingen en de omvormer. ook de afspraak voor de slimme meter was snel en goed geregeld.
  alles bij elkaar grote complimenten voor dit bedrijf

 9. Hans Schocke

  Allereerst een adviesgesprek en huisbezoek van een deskundige adviseur. Goed alles in en om huis bekeken.
  Erna een scherpe offerte en gebruik van topmaterialen, solar frontier 22 panelen+ solar edge en optimizers.
  5 andere offertes ontvangen w.o. eigen huis. Gekozen voor deze , gewoon een goed gevoel er ook bij.
  Prima afhandeling facturen en garanties en btw teruggave via partner.
  Monteurs team met 4 personen binnen 5 uur klaar met complete installatie en uitleg. Netjes, vakkundig vriendelijk en een leuke ploeg. Ook de golving in het dak is netjes opgelost met een uurtje extra werk. Ik ben zeer tevreden, kan niet beter in mijn ogen.
  Zeer aan te bevelen dit bedrijf.

 10. Menno

  Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Slechte communicatie en ondanks het sluiten van een overeenkomst door het accepteren van een aanbieding en het doen van een aanbetaling willen ze die niet nakomen. Daarna weken lang aan het lijntje gehouden en steeds zelf contact op moeten nemen. Nooit is er contact met mij gezocht, steeds heb ik zelf naar de stand van zaken moeten vragen. Mocht je dit lezen voordat je met dit bedrijf in zee bent gegaan… DOE HET NIET EN BESPAAR JEZELF EEN HOOP ELLENDE.

 11. J.J. Fikkert

  Raar verhaal met weinig inhoud.
  Iedereen is te vreden over de communicatie en afhandeling.
  Dit verhaal lijkt mij of uit de duim gezogen want is totaal niet onderbouwd.

 12. Peter_G

  Ik heb mijn panelen ook door Energie wonen laten plaatsen ,maar moet bekennen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd .
  Zelfs de Btw teruggave is door hun geregeld ,. ook de communicatie werkte in mijn geval perfect.

 13. hilbrand

  In december 2014 24 zonnepanelen gekocht via Martin Thijs. Eerst een prima voorlichting gehad en in februari 2015 zijn ze geplaatst. Ze hebben de BTW teruggaaf geregeld en bij een storing van een kabeltje op het dak (na 2 jaar bedrijf) zijn bijna direct alle kabeltjes preventief vervangen. Ik ben een zeer tevreden klant en wat me toen is voorgerekend is helemaal waar gemaakt.

 14. C van de Ven

  In 2017 12 panelen geplaatst. Vooraf goed advies, goede levering en netjes geplaatst en aangelegd. Ook de BTW teruggave is goed geregeld en gaat vrijwel automatisch.

 15. Jaap Brandsma

  Uitstekende begeleiding tijdens het hele traject van intake t/m werkend systeem.

  Geen “satelliet-offerte”, maar een consultant die op huisbezoek kwam en de tijd nam om alle (on)mogelijkheden te bekijken, goed meedacht met onze wensen en uiteindelijk een komplete werkinstructie maakte waarin opgenomen het legplan van de zonnepanelen, kabeltrajecten, positie v.d. omvormer, meterkast-indeling enzovoort, kortom: alles werd in detail bekeken en vastgelegd, geen kans op tegenvallers.

  Dat laatste bleek ook toen enkele weken later het systeem gemonteerd werd. Keurig op de afgesproken tijd arriveerden 3 monteurs die zich eerst netjes voorstelden, daarna samen met ons de hele installatie doorspraken en vervolgens aan de gang gingen: zonder tegenvallers, precies volgens afspraak en het systeem binnen enkele uren gereed en werkend. Wat een leuk moment om je energiemeter in de meterkast ineens te zien terugdraaien en te beseffen dat jouw installatie energie aan het terugleveren is aan het energiebedrijf!

  Lof en waardering dus voor de consultant en de monteurs, maar er is meer, want op de achtergrond werkte de administratie van EnergieWonen hard om ons zo goed mogelijk te begeleiden in de aanloop naar- en nazorg van een werkend zonnepanelensysteem: we ontvingen van hen op gezette tijden tips en herinneringen, bijvoorbeeld: hoe we de btw zelf konden terugvragen, aanmelding van onze installatie bij het energiebedrijf, tips voor de dag van installatie, aanmelden bij Solaredge zodat we de prestaties van onze installatie konden monitoren, enzovoort: een prima ondersteuning!

 16. Jaap Brandsma

  Weet je zeker dat het hier om het bedrijf “Energiewonen” ging en niet om een ander bedrijf met een naam die er op lijkt?
  Ik kan me niet voorstellen dat je dit met Energiewonen hebt meegemaakt….

 17. C. Peters

  Ik ben met Energiewonen in zee gegaan. Prima bedrijf. Na een uitvoerig en gedegen voorlichting van de consultant. zijn vorige week tien zonnepanelen geplaatst. Drie monteurs verschenen op het aangegeven tijdstip, bedekte het glazen dak van de aangebouwde serre en gingen als ingespeeld team aan het werk. Enkele uren later was de klus geklaard. Vriendelijk team met kennis van zaken.
  De informatie en begeleiding bij het hele proces was gedegen en uitgebreid. Aanmelding bij Solar edge zonder problemen en snel waren de resultaten van de opbrengst te zien. Per paneel. Wel zo handig . Een bedrijf dat ik zeker zal aanraden.

 18. Paul

  Ik vind het een helder verhaal van Menno. Erg duidelijk dat u een overeenkomst niet nakwam en daarna niet meer reageerde.
  Onvergeeflijk.
  U zou het beter oplossen dan HIER met een klant in discussie te gaan!!
  Ik ga niet met jullie in zee.

 19. Timmermans

  Zeer goede ervaring gehad. Mijn systeem levert zelfs riant meer dan beloofd.

 20. Ad

  Er kwam een medewerker voor een uitgebreide voorlichting en offerte. Die was duidelijk en concurrerend. Enkele weken later kwamen er 2 mannen die het geheel doornamen en tijdens de installatie voorstelden het nog anders te doen. Duidelijk in ons voordeel!! Super kerels. Wij hebben de 16 panelen nu een half jaar en werken perfect met SolarEdge. Hier kun je gerust een offerte aanvragen!

Geef een antwoord