E2-Energie

De energie van de zon zorgt voor leven, warmte en een duurzame toekomst. Wij helpen onze klanten zelfvoorzienend te worden met zonne-energie. Wij willen graag uw duurzame partner zijn in zonne-energie en helpen u de keuzes te maken die nodig zijn om zelf lokaal zonne-energie op te wekken. Samen maken we onderdeel uit van de grootste uitdaging van deze tijd: de energietransitie. Zo werken we samen aan een duurzaam Nederland. Sinds 2010 deden wij ervaring op bij ruim 5000 opdrachtgevers, met projecten van 8 tot 20.000 zonnepanelen. Volgens ons laat dit zien dat zelf zonne-energie opwekken eenvoudig bereikbaar is in vrijwel alle omstandigheden. De zon voorzag onze klanten al van circa 40 megawatt aan energie. E2-Energie is een marktpartij met ruime ervaring en expertise opgedaan in de praktijk Zonne-energie kennen we van de zonnepanelen op daken en die zijn in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. In technisch opzicht wordt het onderscheid nu vooral gemaakt door de inbedding van het PV-systeem in het totaal van installaties, karakteristieken van een gebouw en de wijze van energieverbruik. E2-Energie houdt rekening met onder andere de constructieve belasting, overspanning- en bliksembeveiliging, gebouwbeheerssystemen en aansluiting op de bestaande stroomvoorziening.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 2.7

32 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

E2-Energie

Telefoon

085-4011246

Adres

Impact 75a

6921 RZ Duiven

Gelderland

Lid van

VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Gelderland
 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Airconditioning
 • Laadpalen
 • Thuisbatterijen
 • Warmtepompen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

6 reacties op “E2-Energie”

 1. Willem van der Dussen

  Na een prettig informatief gesprek heb ik een duidelijke offerte gekregen over de besproken producten. Na opdracht is alles keurig uitgevoerd.
  Communicatie was goed en duidelijk. Warmtepomp draait probleemloos en de zonnepanelen doen hun werk. Ik moest wat langer wachten op de omvormer maar hierover werd ik duidelijk geïnformeerd incl. Eventueel alternatief.
  Nette monteurs, goed overleg, wij zijn zeer tevreden over het totaal plaatje. Ik kan E2-Energie iedereen aanbevelen.

 2. Rob

  Na een initieel prettig gesprek met de verkoper waarin het te leveren systeem is besproken ging de ervaring rap bergafwaarts na het tekenen van de offerte:

  – Er werd een ander merk panelen gemonteerd dan was overeengekomen.
  – De installatie niet aangesloten op internet zoals overeengekomen.
  – De installatie van de panelen is zeer slordig afgewerkt (draagconstructie onregelmatig afgezaagd, geen einddoppen geplaatst )

  Ik heb naar aanleiding hiervan getracht contact te krijgen met de verkoper maar deze reageert na tekenen offerte niet meer op telefoon, voicemail of mail. Alle verdere contact verloopt uitermate moeizaam via de binnendienst.

 3. Joost

  Bij plaatsing van de panelen bleken kabels niet gelegd te kunnen worden zoals was afgesproken. De persoon die de offerte maakte en ons huis bezocht heeft om de situatie in te schatten, heeft onvoldoende gekeken naar mogelijkheden om leidingen te leggen. Uiteindelijk hebben we nu een lelijke kabel buitenom (terwijl alles binnenlangs netjes weggewerkt zou worden).

  Een belangrijke reden dat we voor E2 hebben gekozen was de app waarmee we real live de opbrengsten kunnen bijhouden. De app is in de praktijk echter zeer slecht ontworpen (veel programmeerfouten) en de functionaliteiten zijn zeer beperkt.
  In ons geval werkt de app maar zeer zelden goed, omdat een van de omvormers met internetverbinding vaak geen verbinding maakt. E2 heeft deze omvormer aangeraden en aangelegd. Achteraf melden ze dat ze vaak niet goed werken (dat had ik graag vooraf geweten!) en dat een bedrade variant een betere optie is (ook dit had ik ook graag vooraf geweten).
  Al met al is mijn aanvankelijke enthousiasme voor dit bedrijf sterk verminderd na verloop van tijd.

 4. Slotboom

  Offerte aangevraagd en overeenstemming bereikt over installatie. E2 Energie offreerde ZNShine 265WP panelen, maar plaatst zonder overleg 260WP panelen. Als je hier dan achter komt en vervolgens emails stuurt en voicemails inspreekt wordt hierop niet gereageerd, terwijl wij deze kwestie netjes willen afhandelen. Krijg de indruk dat deze partij in de markt is om snel geld te verdienen en klanten laten barsten als er wat is.

 5. Erik Brink

  Hallo Martin,

  Dank voor je reactie. We helpen je graag verder bij E2-Energie met al je vragen over zonnepanelen en zonne-energie. Wil je je vraag mailen naar e.brink@e2energie.nl? Ik help je direct verder.

 6. Martin

  Ze namen niet meer de moeite om mijn vragen n.a.v. een eerste offerte te beantwoorden.

Geef een reactie