De Solar Shop

Kiest u voor duurzame-energie dan bent u bij De Solar Shop zonnepanelen aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en een hoge servicegraad. Als u nu investeert in zonnepanelen dan verdient u deze niet alleen met alle zekerheid terug, maar u verdient er ook nog eens geld aan.

De Solar Shop zonnepanelen maakt het u gemakkelijk. Wij regelen het gehele traject voor u van begin tot einde. Zo maken wij een transparante offerte voor u en voorzien u van de nodige uitleg.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 4.5

4 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

De Solar Shop

Telefoon

06-40068103

Adres

Rozenburgpad 7

1324 TP Almere

Flevoland

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Flevoland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

3 reacties op “De Solar Shop”

 1. M. Knarren

  De Solarshop geeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zeer klantvriendelijk en grote deskundigheid.
  Ook voor monumentale gebouwen.

 2. M.Franssen

  Heel goede ervaring met al het werkzame personeel .Alles door het bedrijf laten regelen .Van begin tot het einde. Prettig contact. Maatwerk en goede prijs. Wilt U panelen op het dak? DOEN!

 3. KevinL

  Heel goede ervaringen met dit bedrijf. Persoonlijk contact, heldere offertes, maatwerk op mijn situatie (ik heb de panelen naar eigen wens zelf gelegd maar ze zijn wel aangesloten door de installateur).
  Ook na de installatie nog contact gehad (onder andere achteraf nog een netwerkkaart in de omvormer laten installeren) en ook dat verliep snel en prettig. Aanrader!

Geef een reactie