Bonk Elektro

We ontwerpen en installeren onze producten van begin tot eind zelf. Zo houden we de service betrouwbaar, eerlijk en persoonlijk. We komen graag bij u thuis om uw wensen te bespreken en de situatie te bekijken. Aan de hand daarvan maken wij een offerte op maat. Waar nodig nemen we meerdere opties in de offerte op. Zo kunt u zelf uw voorkeuren bepalen en de prijzen tegen elkaar afwegen. Bij het ontwerp worden de opbrengsten en levensduur in acht genomen zodat u ook de komende jaren tevreden kunt blijven met de geleverde materialen en diensten.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.2

33 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Bonk Elektro

Telefoon

0570-714846

Adres

Finsestraat 1

7418 AN Deventer

Overijssel

Lid van

installQ, Techniek Nederland, VCA

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Thuisbatterijen
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

6 reacties op “Bonk Elektro”

 1. G Faas

  prima geleverd en geïnstalleerd de zonnepanelen met installatie daarachter ben zeer tevreden zou ik zeker aan de andere mensen aanbevelen

 2. Bénoît Segond von Banchet

  Score 1: Kwaliteit van advies: 10
  Toelichting kwaliteit van advies:
  Deskundig, flexibel, nauwgezet en praktisch: Bonk Elektro onderscheidde zich van de vier andere installateurs die offerte uitbrachten vooral door de kwaliteit van de voorbereiding: daardoor kregen wij een advies dat precies op onze situatie was toegesneden. De installateur luisterde goed naar onze wensen, deed snel een eerste voorstel op papier na uitgebreid telefonisch overleg en foto’s per e-mail; vervolgvragen en nadere detailleringen werden zeer deskundig telefonisch doorgenomen en per omgaande per e-mail bevestigd in twee rondes. Daarbij viel de nauwgezette uitvoering op, waardoor enkele aperte fouten in aanbiedingen van concurrenten zichtbaar werden. Dat gaf veel vertrouwen: wij vonden dat het eindadvies met kop en schouders uitstak boven dat van de andere installateurs.

  Score 2: Kwaliteit van installatie: 10
  Toelichting kwaliteit van installatie:
  Vakwerk.
  Volgens planning, keurig gewerkt, goed overleg ter plekke: het resultaat is af tot in de details, op het dak, in de meterkast, op de plaats van de omvormer en de verbinding met de router voor de monitoring via het internet.

  Score 3: Kwaliteit van (after)service: 10
  Toelichting kwaliteit van (after)service:
  Dienstbaar.
  Opvallend in vergelijking met de concurrentie was de manier van omgaan met al die niet-standaard wensen: een praktische oplossing, een weldoordacht tegenargument: de installateur stelde zijn ervaring en kennis in dienst van het bereiken van precies die oplossing die ons voor ogen stond. Alle details zorgvuldig gechecked: via foto’s waar mogelijk, maar ook in persoon ter plaatse.

  Score 4: Snelheid van response: 10
  Toelichting snelheid van response:
  Klein bedrijf, maar goed bereikbaar, ook in de vakantie.

 3. Van Loo

  Heb nu een aantal maanden zonnepanelen door Bonk geinstalleerd en ben daar uiterst tevreden over. Zeer goed geadviseerd van te voren en hij doet wat hij zegt. Prettige man die geen onzin verkoopt, maar kwaliteit.

 4. Henk de Man

  Sinds mei een installatie van Bonk. Erg tevreden met een prima service. Installatie draait probleemloos. Goed advies en goed in het contact.

 5. jet van santen

  aardige man die uitstekend werk levert en zijn afspraken nakomt en goed adviseert

 6. k.g. heeringa

  Uitstekende installateur voor zonnepanelen, levert prima werk en komt afspraken zonder problemen na.

Geef een reactie