Logo van Becker Installatietechniek

Beoordeel dit bedrijf:

(3,81)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Becker Installatietechniek

Adres: Albert Reijndersstraat B 40

Postcode: 9663 PL

Plaatsnaam: Nieuwe Pekela

Provincie: Groningen

Telefoon: 0597-646530

Website: https://becker-installatietechniek.nl/

Email: info@becker-installatietechniek.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Sinds begin tachtiger jaren zijn wij gevestigd in Nieuwe Pekela, het centrum tussen de drie kernen Stadskanaal, Veendam en Winschoten, op het kruispunt van de autowegen N366-N367. Wij zijn een middelgroot installatie-bedrijf, gecertificeerd VNI-installateur, en werken voor particulieren, zakelijke bedrijven en instellingen.

Aan de Albert Reijndersstraat B 40, direct gelegen aan het industrieterrein Pekelwerk, vindt u ons bedrijfspand met showroom. In deze showroom tonen wij u de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van Installatie-Techniek, sanitair en sfeerverwarming. Samen met u ontwerpen we de mooiste badkamers. Van ontwerp tot oplevering, met optimale nazorg. Ons bedrijf verzorgt complete installaties op het gebied van (sfeer)verwarming, gas, water, sanitair en loodgieters werkzaamheden.

Door een goed voorraadbeheer kunnen wij u altijd snel en vakkundig helpen. Ons vakbekwaam, goed geschoold en gemotiveerd personeel staat dagelijks voor u klaar om de installatie van uw wensen te maken.

Vanaf de eerste oriënterende gesprekken tot en met een optimale nazorg heeft u in Becker Installatie Techniek een betrouwbare partner.

 

Bedrijfslocatie:


 

4 reacties op “Becker”

 1. Dirk Bakker

  Zeer tevreden met onze zonnepanelen. Becker heeft een zeer nette aanbieding gedaan en werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Aanrader dit bedrijf.

 2. kor

  Na diverse sites te hebben bekeken kwam ik uit bij installatiebedrijf Becker voor plaatsing van zonnepanelen.
  Na telefonisch contact hebben we een dag afgesproken dat Dhr. Becker langs kwam om de situatie en mogelijkheden te bespreken.
  In anderhalf uur hebben we een duidelijke uitleg van de mogelijkheden door genomen. Hierop hebben wij een offerte gekregen.
  Wij hebben opdracht gegeven en binnen 4 weken hadden wij een zonnepanelen installatie draaien. De monteurs waren snel,werkten netjes(stofzuiger erdoor) en de kabel netjes weg gewerkt. Installatie gaf na enkele weken een fout melding, maar binnen 1 dag was er een monteur om dit te verhelpen.
  Installatie is half mei geplaatst en heeft al meer dan 1100kwh opgebracht met 11 panelen.
  Wij zijn tevreden.

 3. G.O. Siemons

  vakkundig, klantvriendelijk en duidelijk in uitleg.

Geef een antwoord