ASN Installaties

ASN Installaties is gevestigd in Dokkum aan de Birdaarderstraatweg 127. ASN is zowel op de particuliere als zakelijke markt een betrouwbare en professionele partner op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie en advies met betrekking tot warmte en warmwater apparatuur.

Duurzaamheid, klantvriendelijkheid, hoogwaardige service & advies en regionale betrokkenheid zijn waarden die bij ASN Installaties hoog in het vaandel staan. ASN Installaties is al jaren een betrouwbare partner die haar werk op een kwalitatief goede manier afmaakt van aanbesteding en aanvraag tot uitvoering. ASN Installaties stopt niet bij de uitvoering, maar biedt een totaal pakket aan voor service en onderhoud. Sinds 1 maart 2011 is ASN Installaties een zelfstandig installatiebedrijf.

Daarvoor was ASN Installaties onderdeel van Eneco. Net als Eneco kiezen wij voor een duurzame koers. Samen kunnen we meer bereiken om Friesland duurzaam te maken. Daarom zijn ASN Installaties en Eneco partners in duurzaam: “Ferbûn in duorsum”.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.2

5 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

ASN Installaties

Telefoon

0519-820000

Adres

Birdaarderstraatweg 127

9101 CZ Dokkum

Friesland

Lid van

installQ, Techniek Nederland

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

  • Friesland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

  • Warmtepompen
  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Eén reactie op “ASN installaties”

  1. Gerard

    Mijn installatie gekocht en laten installeren door ASN installatie Dokkum. Monteurs waren goed op tijd, zeer vriendelijk en werkte netjes en niet gehaast.

Geef een reactie