Allicht

ALLICHT installatietechniek is een allround installatiebedrijf dat zich sinds 1982 heeft ontwikkeld tot een bedrijf met veel ervaring en deskundige medewerkers. Met een totaalpakket op het gebied van installatietechniek richten wij ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

Heel goed luisteren naar de klant is ons uitgangspunt. Dat leidt tot afgewogen adviezen en slimme oplossingen. Als een oplossing niet te koop is onderzoeken wij in overleg met de klant de mogelijkheden om de oplossing te ontwikkelen of te fabriceren. Met onze kennis en ervaring van verschillende technieken zoals verlichting, ventilatie, koeling en verwarming kunnen wij er ook voor zorgen dat uw nieuwe of bestaande installatie een zuinige installatie wordt.

Bij ALLICHT installatietechniek houdt installatiewerk zeker niet op bij de installatie alleen. Wij bieden onze klanten op maat gesneden onderhoudscontracten aan. Een goed onderhoud van uw installatie verlengt niet alleen de levensduur ervan, maar ook voorkomt het vaak onverwacht hoge kosten voor reparatie. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan kunt u rekenen op onze 24-uurs servicedienst.

Allicht heeft ook een vestiging in:
Palenrij 2
5411 LX Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 020-6653291

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 2.3

4 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Allicht

Telefoon

020-6653291

Adres

Westhavenweg 58F

1042 AL Amsterdam

Noord-Holland

Lid van

installQ, Techniek Nederland

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

  • Noord-Holland
  • Zeeland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

  • Warmtepompen
  • Windmolens
  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Geef een reactie