365ZON

365zon is een Eindhovens bedrijf. We zijn volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen met zonnepanelen. We werken door heel Nederland, maar weet dat we altijd onze Brabantse gezelligheid meenemen! We focussen ons op op particuliere woningen, maar onze zonnepanelen zijn ook te vinden op 't dak van bedrijfsgebouwen en huizen van woningcorporaties. Tot slot werken we in opdracht ook voor gemeenten. Wij ontzorgen jou. We doen namelijk alles in eigen beheer: de inkoop van zonnepanelen en bijbehorende materialen, het installeren van de panelen op jouw dak, jouw garantie en de nazorg. Zo houden wij zonnepanelen betaalbaar en heb jij één vast aanspreekpunt. Doordat wij tot slot de hele keten zelf in de hand hebben, is ons werk van een constante, hoge kwaliteit. Misschien nog wel het belangrijkste!

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.5

81 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

365ZON

Telefoon

085 303 72 60

Adres

De waal 4

5684 PH Best

Noord-Brabant

Lid van

installQ, VCA, Zonnekeur

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Noord-Brabant

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Plaats een reactie

27 reacties op “365ZON”

 1. Arnella Pliska

  De ochtend dat ze de zonnepanelen kwamen plaatsen bleek dat er slechts 6 panelen op konden in plaats van de 8 die waren geoffreerd. Ik heb destijds nog om een schouw gevraagd maar was niet mogelijk. 8 zonnepanelen zouden moeten passen. Dit paste dus niet en hebben we uiteindelijk 6 zonnepanelen op het dak gekregen.

  Na de plaatsing van de panelen ging de elektricien aan de slag om de omvormer te installeren. Na 5 uur installatie bleek dat de omvormer niet werkte. De elektricien heeft direct een RMA-melding gemaakt bij zijn leidinggevende (telefonisch), waarna hij meldde dat hij nu niets meer kon doen. Het bedrijf zou contact met mij opnemen voor een nieuwe afspraak.

  Ik hoorde niets van het bedrijf en ben zelf gaan emailen en aangegeven dat ik wacht op een vervolgafspraak. Een medewerker gaf aan alles zojuist doorgezet te hebben naar de afdeling planning. Die zouden contact met mij opnemen. Op 21 maart heb ik een reminder gestuurd met de melding dat ik nog niet ben gebeld voor een vervolgafspraak en of zij dit met spoed willen oppakken.

  Op 20 maart kreeg ik een factuur voor 8 zonnepanelen toegestuurd. Toen ik erachteraan belde legde de medewerker uit dat een factuur alleen wordt verstuurd nadat de opdracht is afgerond in het systeem. Er bleek geen nieuwe werkbon te zijn aangemaakt voor de plaatsing van een correct werkende omvormer. Ze zou dit met spoed doorsturen en ik zou in de week van 20 maart worden teruggebeld.

  Ik ben nooit teruggebeld en heb een ingebrekestelling gestuurd. Toen kreeg ik een herinnering dat de factuur nog niet was betaald.
  Uiteindelijk ben ik gebeld door het bedrijf zonder enige excuses, alleen met de melding dat ze een afspraak willen maken voor het vervangen van de omvormer. Nooit hebben ze excuses aangeboden. Nog nooit zo’n vreselijk amateuristisch bedrijf meegemaakt. Ik stel het betalen van de factuur zo lang mogelijk uit, puur uit frustratie. Spijt voor het kiezen van dit bedrijf!

 2. Niels Koreman

  Via Ver. Eigen Huis bij deze leverancier uitgekomen. Begin januari de offerte geaccepteerd en 7 maart zijn de panelen al geplaatst! Alles prima en correct verlopen. Ze begonnen keurig op de afgesproken tijd en binnen 4 uur was de klus geklaard. Communicatie, zowel met het bedrijf als met de monteurs was ook goed en correct. Aanrader wat mij betreft.

 3. Peter van Walsum

  Diep droevig

  Via VEH een offerte geaccepteerd van 365zon.

  Na vier installatie afspraken zijn we nu 2 maanden verder en er ligt nog geen paneel op het dak.
  Tot drie keer toe wordt een installatie afspraak niet nagekomen zonder enige bericht. Drie vrije dagen voor opgenomen en de hele dag voor niets wachten tot er iemand komt.

  Service desk is waardeloos. Ze zijn slechts halve dagen open en hebben geen idee wat er speelt. Geen enkele vraag kan direct worden beantwoord. De belofte dat ze terugbellen wordt keer op keer niet nagekomen. Je moet er constant zelf achteraan bellen om antwoorden te krijgen.

  Op een gegeven moment staat er een elektricien op de stoep. Die was verbaasd dat er nog geen panelen op het dak waren geïnstalleerd. Weer naar 365zon gebeld waar ik de opmerking krijg dat volgens hun de panelen al op dak liggen. Planning is een puinhoop ze hebben geen idee van de status van de werkzaamheden.

  Afgelopen vrijdag komen er dan in ieder geval mensen opdagen om de panelen te installeren. Ik zie hun vertwijfelde blik als ze naar boven het dak bekijken. Het leg plan blijkt niet te kloppen. De panelen die ze bij zich hebben kunnen ze onmogelijk installeren op de manier zoals dit was gepland. Niet zo heel gek als de schouw is gedaan op basis van Google maps. Ik gefrustreerd maar de monteurs ook. Het was voor hun die dag de derde afspraak die niet kon worden uitgevoerd vanwege een verkeerde voorbereiding.

  Krijgt sterk de indruk dat 365zon alleen maar handelt. Ze werken alleen met onderaannemers en doen niets zelf. Behalve deals sluiten natuurlijk. Problemen worden structureel afgeschoven op externe partijen waar je vervolgens zelf contact mee moet opnemen. Gevalletje zoek het maar uit.

  Wat wel vlot en correct gaat is de factuur. Die heb ik al een tijdje geleden ontvangen. Heb ik teruggestuurd met de opmerking dat ze beter eerst de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Natuurlijk hierop ook weer geen reactie ontvangen.

  Ik val van de ene verbazing in de andere en ben er helemaal klaar mee. 365zon is geen aanrader wat mij betreft.

 4. Gerard Alvers

  Via eigen huis aan dit adres gekomen. Prima offerte gekregen. Duidelijke communicatie. Er word bij installatie meegedacht op de wijze waarop. Correcte installateurs die ZEER netjes werken. Zelfs de kapotte dakpannen werden nog meegenomen. Alleen maar lof.

 5. R van Welij

  Via Eigen Huis de zonnepanelen bestelt. Goede en duidelijke documentatie en offerte ontvangen. Ook de installatie was prima geregeld. Jammer genoeg waren wij van te voren niet op de hoogte gesteld dat er een loze leiding aanwezig moest zijn naar de meterkast. Deze moesten wij op de dag van het installeren nog lokaliseren. Dit is echter het enig minpunt wat ik kan bedenken. Ik hoop dat de after sales service van dezelfde kwaliteit is.

 6. Willy Bosch-Mulders

  Is een door InstallQ erkend bedrijf voor de aanleg van zonnepanelen.
  Zie voor nadere de website van InstallQ.nl
  Van offerte tot plaatsing van de zonnepanelen zijn met prima verlopen.
  Communicatie met alle medewerkers was goed verlopen .
  De complete installatie is vakkundig aangelegd met een keurig verzorgde opleverings-/ inbedrijfstellingsrapport.
  Zijn zeer tevreden hoe het e.e.a. gegaan is!

 7. H.J.H. Stoffelen

  Zeer tevreden over het gehele proces. Goede communicatie, snelle reactie op vragen, houden zich aan afspraken en een vakkundige installatie.

 8. JvdHeuvel

  Via Eigen Huis bij 365ZON (veiling) uitgekomen. Binnen 2 maanden lagen de panelen op het dak. Alles uitstekend verlopen qua communicatie en installatie. Werd goed naar de wensen geluisterd. Top.
  Prijs/kwaliteit uitstekend.

 9. Gerard

  in een woord top. Goede begeleiding goede installatie

 10. Tom Cobben

  Ik ben op aanraden van een collega maar ook via de zonnepanelen veiling van Vereniging Eigen Huis (VEH) bij 365zon.nl terecht gekomen.Het informatie traject, de offertes en de vragen werden snel en deskundig toegelicht en beantwoord.De prijzen zijn zeker concurrerend met andere aanbieders maar de positieve ervaringen, en 2x winnaar in de veiling van VEH, gaven voor mij de doorslag. Installatie en oplevering gebeurde vlot, netjes en deskundig en met mijn wensen werd rekening gehouden.
  Dus zoals zo velen al hier aangeven een aanrader !

 11. jvhooren

  Via Eigen Huis bij 365zon uitgekomen. Na telefonisch contact omtrent enkele vragen alles netjes uitgevoerd conform afspraken. Aanrader!

 12. L. Roex

  Via 040energie bij 365 zon uitgekomen.
  Zeer tevreden. Alle stappen van offerte tot zeer zeer snelle plaatsing zijn prima verlopen.
  Duidelijke communicatie.

 13. siemen scheffer

  Via de collectieve inkoopregeling zonnepanelen van “vereniging eigen huis” zijn wij terecht gekomen bij het uit te voeren bedrijf “365 zon”” . Op 28 februari 2020 zijn de zonnepanelen geplaatst door vakkundig personeel. Wij hadden er een zwaar hoofd in maar alles is ons ontzettend meegevallen. In goed overleg hebben wij de gehele situatie goed kunnen doorspreken. Onze complimenten voor het goed uitvoeren van de opdracht.

 14. Kees Peters

  Jullie hebben een zeer goed stel mensen gestuurd voor het plaatsen van mijn zonnepanelen.

 15. Frans van Brunschot

  Zeer tevreden over plaatsing en prijs/kwaliteit verhouding. Vakkundig en netjes gemaakt. Aan te bevelen bij ieder, die panelen wil.

 16. Vincent

  Vandaag mijn zonnepanelen geïnstalleerd.
  Vanaf mijn inschrijving tot aan het opleveren zeer goed verlopen.
  Kundige mensen, hulp bij installatie van de app en de zonnepanelen zijn netjes geplaatst.
  Goed gedaan!

 17. Jan van der Heijden

  Na met verschillende partijen in de slag zijn geweest heb ik uiteindelijk toch voor 365zon gekozen. Mede door goede referentie van buren, waar ik de installatie ben wezen bekijken. Communicatie via email en telefonisch heb ik uiterst prettig en vakkundig ervaren. De installatie is door vakbekwame monteurs geschiedt. Werken erg snel maar vooral netjes. Ook de uitleg van de installatie is door hen gedaan. Tijdens het plaatsen van de panelen zag de monteur 3 dakpannen die kapot waren en die heeft hij direct vervangen ndoor nieuwe. Alle lof voor deze werkwijze. Zal 365Zon zeker bij anderen aanbevelen.

 18. B.Smeulders

  Na het vergelijken van een aantal offertes is onze keus ondanks een geringe meerprijs toch gevallen op 365Zon. Dit mede door de goede mondelinge referenties. De installatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd en alles functioneert goed.
  Jullie bedrijf is door ons al weer aanbevolen bij belangstellende buren.

 19. J.Dickhout

  Ik ben zeer tevreden over het werk wat jullie hebben geleverd.
  De dames waren keurig op de afgesproken tijd aanwezig.
  Ik heb de werkzaamheden op de voet gevolgd omdat ik het interessant vind om te zien hoe de hele installatie gaat.
  De elektrische installatie is ook keurig aangelegd in overleg met mij.
  Wat me ook opviel is dat de dames en de heer heel gemotiveerd waren. Ze vertelde ook dat ze graag bij jullie bedrijf werken.
  Ik zou jullie bedrijf zeker bij andere aanbevelen.

 20. Andy Maxfield

  Alle stappen van offerte tot plaatsing van de zonnepanelen zijn prima verlopen.
  Communicatie met alle medewerkers goed.
  Installatie is vakkundig gedaan en wij zeer tevreden hoe het gegaan is!

 21. H. Breeveld

  De zonnepanelen waren vakkundig geplaatst, zonder onnodige overlast.

 22. Mike Drenth

  Alle stappen van offerte tot plaatsing van de zonnepanelen vlot verlopen. Communicatie met alle medewerkers goed en deskundig.

 23. Maikel van den Wildenberg

  Door 365zon is een installatie in 2018 gemaakt bij de buren van mijn moeder. Ben daar gaan kijken. Voedingskabels zijn slecht gemonteerd. Gedeeltelijk met met een installatiebuis, maar veel met tie-raps via de verwarmingsbuis.
  Voedingskabel aan de gasleiding vastgemaakt met tie-raps loopt de kabel naar de meterkast.
  In de meterkast is het niet duidelijk wat de aansluiting voor omvormer is. PV sticker ontbreekt.
  Afwerking is gewoon slecht.

 24. Floris Kluivingh

  Snelle reactie op aanvragen offerte, snelle afhandeling volgende offerte, snelle afhandeling opdracht, plaatsing binnen 14 dagen, plaatsing binnen 3 uurtjes geregeld, ook bij kennissen snel aangelegd. Plaatsing omvormer op gewenste plaats en aanleggen kabel uitstekend. Niets dan lof. Snelle aanmelding en dezelfde dag nog online resultaten kijken, factuur in huis en begin voor belastingteruggave gemaakt. Zeer tevreden.

 25. Edwin Richter

  Super bedrijf en geweldige service (de beoordeling ging mis… ik klikte per ongelijk op 2.5 sterren en deze site is zo pauper dat je het niet meer kan wijzigen naar 5 😉 )

  De communicatie verliep via mail en telefoon en daar is niets op aan te merken.
  Gezien ik ze via mijn vader heb benaderd en wij beiden tegelijk afnamen hebben we nog een leuk prijsje kunnen maken, en dat is altijd mooi!
  Wat betreft het leveren zijn het vroege vogels en harde werkers, om 8:30 stonden ze op de stoep en om 12:30 waren ze de deur alweer uit!
  Dit alles in 4 uur is wat mij betreft een top prestatie.
  Roy wist mij alles haarfijn uit te leggen en te installeren met zijn 2 collega’s.
  Ventilatiepijpen verwijderen, pannen omleggen, het was ze allemaal niet te veel. Wat een service!
  Er was even wat discussie over een wifi repeater, maar dit is puik en adequaat opgelost.
  Na hun vertrek was er enkel 1 probleem met de repeater, deze beet zich met mijn router, maar gezien ik redelijk onderlegt ben in netbeheer heb ik dit zelf op kunnen lossen.

 26. G. van Wijngaarden

  ik ben het helemaal met Peter verhoeven eens. Installatie is vlot verlopen. Er is netjes gewerkt. Zelfs kapotte dakpannen werden zonder morren vervangen. Zowel voor de plaatsing als er na goede communicatie en voorlichting. Niets dan lof.

 27. Peter Verhoeven

  Omdat een vriend alles al uitgezocht betreffende een goede installateur ben ik ook op 365zon uitgekomen. Tot op heden alleen maar lof: goede en snelle communicatie, prima prijs, juist advies, plaatsing prima, altijd kon ik direct goede antwoorden krijgen op mijn vragen.
  Dus m.i. een aanrader

Geef een reactie