Logo van Gruun

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (21 stemmen, gemiddeld: 4,52 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Gruun

Adres: van Heeswijkstraat 24

Postcode: 5071 CV

Plaatsnaam: Udenhout

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 06-26724718

Website: https://www.gruun.nl

Email: info@gruun.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Wij leveren niet alleen het systeem wat het beste bij u past, wij installeren het ook. Klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt dan ook rekenen op een goede prijs/kwaliteit verhouding van uw zonnepanelen of zonneboiler, direct contact met ons en goede nazorg.Wij zoeken altijd naar de voor u meest gunstige oplossing. De hoofdmoot van GRUUN is de verkoop en het plaatsen van zonne energie installaties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor zonneboilers, kleine windmolens en bio massa CV’s.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

13 reacties op “Gruun”

 1. J.Weijtmans

  Alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Bij huis bezoek wordt duidelijk uitleg gegeven en gekeken welke panelen de beste optie is. Een duidelijk verhaal en scherpe prijs. Alles geleverd en geïnstalleerd zoals afgesproken. Een bedrijf dat zijn afspraken na komt. Komt netjes op tijd, vriendelijk en goed personeel. En mooie strakke panelen. Toppie, we zijn dan ook uiterst tevreden over dit bedrijf. Ik kan Gruun bij iedereen aanbevelen.

  Beantwoorden
 2. Drost

  Alles geleverd en geïnstalleerd zoals afgesproken. Daar kan je op bouwen. Dak met panelen ziet er zeer strak uit. Iedere dag weer leuk om het aantal geproduceerde kwh te zien. Daar doe je het voor. Tycho geeft de leek duidelijk technische uitleg. En de back office van Susan houdt je prima op de hoogte.
  Ik kan Gruun iedereen aanbevelen.

  Beantwoorden
 3. R. van Gastel

  Misschien wat laat maar ik ben uiterst tevreden over Gruun. Ik heb nu een jaar zonnepanelen op mijn dak liggen. Prima geinstalleerd, zonder enig probleem en en passant mijn dak gerepareerd. Opbrengst boven de gegeven prognose. Wat wil je nog meer.
  Elke dag dat de zon schijnt geeft me een nog beter gevoel.
  Met Tycho kun je afspraken maken.

  Beantwoorden
 4. J. Jacobs

  Tycho heeft het goed gezien: mijn dak is uitermate geschikt voor zonnepanelen, dankzij de ideale dakhelling en de ZZO-ligging. De opbrengst van de 12 panelen is zonder meer hoog te noemen. Als het zo doorgaat heb ik de kosten in 6 of 7 jaar terugverdiend.
  De werkzaamheden op het dak werden volkomen correct in korte tijd uitgevoerd en ook binnen is de techniek en de bedrading keurig weggewerkt.

  Beantwoorden
 5. Hans Deuss

  Gruun springt eruit om meerdere redenen: prijstechnisch, maar ook en vooral omdat Tycho Schellart weet waar hij het over heeft: hij is goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, communiceert heel duidelijk en prettig, en levert een installatie op maat (Zon-zoekt-dak kon bijv. maar één configuratie leveren).
  In mijn geval: 6 panelen met 6 eigen micro-omvormers (zodat één paneel – in de ochtendschaduw van een een schoorsteen – wat later op gang mag komen zonder de andere vijf te frustreren).
  Er was voor de montage wat extra technische creativiteit nodig, maar ook die had Tycho volop in huis. Ook de nazorg was prima: het opgang brengen van een haperende online monitoring had hij in een ommezien voor elkaar. Kortom: well done, Tycho !”

  Beantwoorden
 6. Wouter van Geffen

  Tycho (Gruun) heeft duidelijk meegedacht in de juiste oplossing, door eerst de juiste vragen te stellen, en daarna pas met in ons geval twee voorgerekende opties te komen.
  Op de dag van levering, is deze keurig afgeleverd. Ook de meegenomen installateurs hebben net werk afgeleverd en daar valt ook niets op aan te merken.
  Gruun, bedankt voor de installatie, en laat het zonnetje nu maar schijnen!

  Beantwoorden
 7. Van den Brand

  Tycho heeft ons uitgebreid voorgelicht over de diverse mogelijkheden t.a.v. de zonnepanelen. Er werd per rij panelen gericht gekeken naar de juiste hellingsgraad om zo de hoogst mogelijke opbrengst te behalen. Wij wilden onszelf graag verdiepen in zonnepanelen en hadden ervoor gekozen om samen met Tycho de zonnepanelen te leggen. Hij heeft ons tijdens de installatie voorzien van advies en begeleiding. Door het samen installeren, hebben we veel kennis opgedaan en waren we goedkoper uit.
  We zijn zeer tevreden, ook over de service en nazorg die GRUUN biedt.

  Beantwoorden
 8. Thomas Bedaux

  Gruun heeft bij mij panelen op het dak gelegd en de opbrengst is (nog) hoger dan voorspeld. Daarnaast denkt Tycho Schellart ook mee hoe het er ook nog mooi uit kan zien, dat vergeten zijn concurrenten nog wel eens…

  Beantwoorden
 9. Bas

  Tycho Schellaert is een zeer professionele ondernemer met een mooie visie over lokaal energie opwekken. Hij levert een mooie bijdrage voor het verlagen van je energie rekening.

  Beantwoorden
  • Chris Weenen

   Door brede technische kennis en ervaring was Gruun in staat maatwerk te leveren voor mijn (moeilijke) dak. Panelen werden netjes gelegd en er werd pas afscheid genomen nadat de meter terugdraaide. Sindsdien werkt alles als een zonnetje! Jaaropbrengst is naar verwachting.

   Beantwoorden
 10. Paul Roborgh

  Dit bedrijf kwam met goede uitleg over de werking en gaf verschillende opties aan. Ze kwamen hun afspraken prima na en waren deskundig bezig en gingen pas weg toen alles werkte. Zelfs na drie weken kwam men langs om enkele schroeven te vervangen door anderen. Dat is pas service.

  Beantwoorden
  • Paul Roborgh

   O ja, ze waren ook de beste prijs tussen 8 andere aanbieders van dezelfde capaciteit installaties. Zelfs transparant over arbeid en materialen. Dat durfden andere installateurs niet geven in hun offertes.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *