SolarNRG

SolarNRG is in april 2003 door Marco van Veen opgericht als een onafhankelijk advies- en uitvoeringsbureau voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Inmiddels is SolarNRG één van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Het moederbedrijf is gevestigd in Poeldijk tussen Den Haag en Rotterdam. De Belgische b.v.b.a. is gevestigd in Antwerpen.

De doelstelling van SolarNRG is om haar klanten de beste prijs-, kwaliteit- en prestatieverhouding te kunnen bieden voor alle investeringen in pv-systemen. Persoonlijke aandacht en professionele begeleiding staan hoog in het vaandel en zijn belangrijke kerncompetenties. U bent bij SolarNRG geen nummer!

Wanneer u van plan bent om een zonne-energie-installatie aan te schaffen wilt u er zeker van zijn dat u jarenlang zorgeloos uw eigen stroom kunt opwekken. U zoekt dus een leverancier die jarenlange ervaring heeft, alleen topkwaliteit merken verkoopt, zeer transparant is met prijzen en systeemopbouw, met u meedenkt over het beste systeem voor uw situatie, u een eerlijk en passend advies geeft en zeer ervaren en nette monteurs in dienst heeft die uw systeem met de grootste zorg en netheid installeren.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.1

36 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

SolarNRG

Telefoon

0174-444171

Adres

Mercuriusplein 40

2685 LP Poeldijk

Zuid-Holland

Lid van

installQ, Techniek Nederland, VCA, Zonnekeur

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

  • Zuid-Holland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

  • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

13 reacties op “SolarNRG”

  1. Ronnie Heijnen

    Ik raad iedereen af zaken te doen met SolarNRG. Ze zijn slecht bereikbaar, reageren laat of helemaal niet op email, ook de persoonlijke adviseur die aan je wordt toegewezen niet, installaties worden keer op keer uitgesteld. Niets dan ellende en vertraging gehad en zelfs rechtsbijstand ingeschakeld. Tijdens het hele bestelproces dat 4 maanden vertraagd is door toedoen van SolarNRG, werd toegezegd dat ze NA installatie met een voorstel voor compensatie zouden komen. Na installatie kwamen ze inderdaad met een voorstel….. € 0,00. Wees slim en zoek een ander bedrijf.

    Een positieve noot: de installatie werd bij ons gedaan door 3 zeer vriendelijke en hardwerkende Polen. Op de installatiedatum zat hun bij een eerdere klus die dag alles tegen en toch kwamen ze op een vrijdagavond om 17.30 nog langs om met de installatie te beginnen, welke ze de volgende ochtend af hebben gemaakt.

  2. H. Vd Arend

    De plaatsing zelf was snel gebeurd. Tijdens de aansluiting, er werd ook een extra groep geplaatst, is er zeer vermoedelijk kortsluiting ontstaan waardoor onze cv printplaat is doorgebrand.

    Toen ik dit meldde aan Solar NRG werd mij gezegd dat dit niet door de installatie was gekomen maar dat dit dan toevallig net op dat moment door was gebrand want t kon niet worden bewezen dat t daardoor kwam. Hoe groot is de kans?

    In ieder geval, wij bleven zitten met een schade van EUR 232,40. (Dat is voor ons een 1/2 jaar opbrengst van de panelen). Solar NRG bood niets aan. Als zij de helft of zeg EUR 100 hadden vergoed was t al goed geweest.

    Jammer dat t zo moest eindigen want tot dat moment liep alles zeer vlot en professioneel. De investering is totaal ruim EUR 4300, nu kwam dit er bij.

    Tip voor iedereen:
    Trek zoveel mogelijk stekkers uit stopcontacten wanneer de installatie aangesloten wordt op t net.
    Dit voorkomt mogelijke schade.

  3. Nicole

    Helaas geen goede ervaring met SolarNRG.
    Ze laten de installatie van het zonnesysteem uitvoeren door een extern installatiebedrijf.
    Na onze installatie is er schade ontstaan aan het huis. Ons verzoek om dit op locatie te bespreken met het installatiebedrijf werd ronduit afgewezen. Verder werd er ook geen medewerking verleend om de zaak op te helderen. Voor ons is gebleken dat dit geen klantgericht betrouwbaar bedrijf is.

  4. Rits Dijkstra

    Let op: Van SolarNRG krijg je geen handleiding van de omvormer. Na lang zeuren krijg je een verouderde versie (dat wisten ze heus zelf ook wel) van een type SolarEdge waarvan de bediening geheel anders is.
    Je moet de diverse vragen via internet bijeen sprokkelen.
    Als ik over 10 jaar het huis verkoop, moet ik tegen de koper zeggen: ga maar op internet speuren wat de lampjes betekenen>
    Ik heb nu zelf maar een handleiding gemaakt met cut and paste. .

    Is er iemand die wel een handleiding heeft van de Solar Edge Schermloze (!) versie?

  5. Elma Gussenhoven

    Alles volgens plan geïnstalleerd. Netjes uitgevoerd. Nu afwachten op de zon en het rendement.

  6. Jan

    Vandaag zijn de zonnepanelen geplaatst door SolarNRG. Deskundige medewerkers en alles is gegaan zoals afgesproken. Mijn ervaring is dus positief.

  7. Sparky

    SolarNRG is een zeer onbetrouwbaar bedrijf als het om afspraken en nauwkeurig werken aankomt. De offertes van SolarNRG zijn zeer duidelijk en aantrekkelijk geprijst. Na het zetten van de handtekening begint echter de teleurstelling. Verwachte levertermijnen worden bij lange niet waargemaakt. Installatiedatum afspraken worden meerdere malen op dezelfde dag afgezegd (daar gaan je kostbare vrije dagen). De eigen bedrijfs- / planningsproblemen worden afgewenteld om de consument. De installatie wordt uitgevoerd door ingehuurde zzpérs niet niet bekend zijn met de gekochte apparatuur.
    De omvormer was in mijn geval foutief aangesloten, waardoor ik minimaal te weinig rendement uit mijn installatie zou halen, en wellicht zelfs de levensduur van de installatie verkort is. Na maanden is er nog steeds geen bevredigende oplossing. Sterker nog de enige communicatie die gevoerd wordt gaat over de factuur die ik niet volledig betaald heb. Er wordt eerder een incasso bureau ingeschakeld, dan een probleem die door toedoen van SolarNRG op te komen lossen. Mijn advies is om dit bedrijf niet in te schakelen voor uw PV installatie. Dit bedrijf kan de benodigde kwaliteit (installatie, planning, nazorg, communicatie) totaal niet waarmaken. Niet te geloven dat VEH dit bedrijf selecteert.

  8. Fred

    SolarNRG komt over als een betrouwbaar bedrijf. Echter, mijn ervaring is een andere. Afspraken worden niet nagekomen en bedrijfsproblemen worden heel makkelijk afgewenteld op de klant. Onbegrijpelijk dat dit bedrijf door de veniging Eigen Huis is geselecteerd, terwijl de reviews op internet er niet om liegen. Kortom: ben je verslaafd aan ergernis en frustratie, ga dan met SolarNRG in zee.
    Niet onmogelijk is de klus voortkomend uit genoemde selectie toch een maatje te groot voor dit bedrijf. Wat een ellende!!!

  9. Maarten

    Professionele plaatsing door professioneel personeel. Heb wel drie weken moeten wachten voor de reeds geplaatste installatie operationeel werd, dit ivm ontbrekend onderdeel en zeer drukke planning van het bedrijf.

  10. Van de Wiel

    Vandaag de installatie geplaatst.Keurig en goede vaklui! Tot nu toe erg tevreden ook over de planning, nakomen van afspraken etc.

  11. Theo Holleman

    Zonnepanelen deze week geplaats. In eerste instantie leek er een probleem te ontstaan met de kabel van de omvormer naar de meterkast. De zeer kundige electriciën bedacht echter een voortreffelijke oplossing en zonder veel te boren kon de kabel gelegd worden. Ik ben derhalve zeer tevreden over de installatie en ook het contact met het hoofdkantoor is dik in orde.

  12. Jos Willemsen

    Prima bedrijf is zijn afspraken goed nagekomen.
    Ook de informatie vooraf en orderafwikkeling is professioneel.

  13. Han Kraak

    Keurig geholpen, goede service, kundig en vriedelijk personeel bij installatie op moeilijke plaas op dak. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en over de installatie. Ook de uitleg en de tijd voor technische vragen werden naar volle tevredenheid uitgelegd. Tevens vind ik dat dit bedrijf voor de geleverde service niet de hoofdprijs vraagt, maar een marktprijs neerlegd voor wat men levert.

Geef een reactie