Zelfenergieproduceren.nl en Enexis Netbeheer

Enexis Netbeheer is één van de 7 netbeheerders in Nederland. De belangrijkste taak van een netbeheerder is het aanleggen en onderhouden van het energienet in Nederland. Bovendien zorgt een netbeheerder voor het transport van energie: we vervoeren energie van de elektriciteitscentrale of het gasstation naar uw woning of uw bedrijf.

Als u energie afneemt of teruglevert, dan hebt u altijd met een netbeheerder te maken. Uw woonplaats bepaalt welke netbeheerder úw netbeheerder is. U kunt dus niet zelf kiezen. Dit komt omdat het energienetwerk in Nederland is aangelegd door verschillende netbeheerders. En elke netbeheerder beheert zijn eigen netwerk.

Meer informatie over Enexis

Met de website www.zelfenergieproduceren.nl wil Enexis een onafhankelijk platform bieden dat consumenten die zelf energie willen produceren, transparantie biedt in een nog ondoorzichtige markt van installateurs, energieleveranciers, handelaren en een keur aan producten. Klanten worden uitvoerig geïnformeerd over diverse manieren van zelf energie produceren en kunnen participeren in discussies of vragen op het forum van de website.

De op deze website getoonde informatie wordt door Enexis met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Bovendien behoudt Enexis zich het recht voor kwetsende, beledigende of ongepaste reacties van de website te verwijderen.

Deel deze pagina: