Enexis: Alles voor een betrouwbaar netwerk

Als netbeheerder transporteert Enexis energie. Gas en Stroom. Misschien bent u zich niet zo bewust van het feit dat u al klant bent van Enexis. Of van een andere netbeheerder. Enexis zorgt er binnen Noordoost en Zuidoost Nederland voor dat u dagelijks over energie beschikt. Wij beheren en moderniseren de kabels en leidingen voor het transport van gas en elektriciteit in uw regio. Een publieke taak; Enexis is geen commercieel bedrijf. Enexis heeft dan ook geen belang bij de verkoop van energie.

Met de website www.zelfenergieproduceren.nl wil Enexis een onafhankelijk platform bieden dat consumenten die zelf energie willen produceren, transparantie biedt in een nog ondoorzichtige markt van installateurs, energieleveranciers, handelaren en een keur aan producten. Klanten worden uitvoerig geïnformeerd over diverse manieren van zelf energie produceren en kunnen participeren in discussies of vragen op het forum van de website.

De op deze website getoonde informatie wordt door Enexis met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Bovendien behoudt Enexis zich het recht voor kwetsende, beledigende of ongepaste reacties van de website te verwijderen.

Deel deze pagina: