Sinds 2013 brengen wij met onze website Zelfenergieproduceren.nl u alle informatie en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Deze maand behaalden we een nieuwe mijlpaal: 100.000 abonnees op onze nieuwsbrief.

Wij vieren Feest 100K nieuwsbrief zep

      147x gezien   0 reacties

100.000 nieuwsbrieflezers

Onder de ontvangers van onze nieuwsbrief zitten niet alleen consumenten die hun eigen energie opwekken (prosumers), maar ook installateurs, energiecoöperaties en woningstichtingen. Elke nieuwsbrief wordt ook voorzien van een leuke “vraag van de maand”. Op dit moment heeft de nieuwsbrief exact 100.064 lezers.

Elke maand vers nieuws

De nieuwsbrief van Zelfenergieproduceren.nl wordt elke maand voorzien van de laatste nieuwtjes op het gebied van duurzame innovaties, ontwikkelingen en veranderingen. Hiermee bent u altijd op de hoogte van producten of diensten die interessant voor u zijn. Ook bent u direct op de hoogte als er een nieuwe subsidie vrijkomt of een regeling verandert.

Feiten en cijfers

Sinds 2013 hebben wij 54 nieuwsbrieven voor u gemaakt. Op de website zijn 1171 nieuwsberichten geschreven die door mensen met een account op ZEP worden gelezen. Onze “vraag van de maand” levert elke maand gemiddeld bijna 6000 stemmen op en onze website wordt maandelijks door ongeveer 35.000 lezers bezocht.

Wilt u ook graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in!