Onderstaand hebben we interessante links voor u opgezocht. Klik op de naam van de website om naar de pagina te gaan.
interessante-links-websites

certiq

CertiQ is een overheidsinstantie die stroom certificeert met Garanties van Oorsprong (GVO’s). Alleen met dit certificaat bewijst u dat de energie ook daadwerkelijk duurzaam is opgewekt.

energie-in-beeld

Energie in Beeld geeft u een duidelijk en breed overzicht van het energieverbruik en opgewekte energie in uw gemeente.

Voor sommige productie-installaties zijn gemeentelijke of provinciale subsidies mogelijk. Dit kan per gemeente of regio verschillen. Kijk hiervoor op de energiesubsidiewijzer.

energie-manager-online-logo

Energiemanager Online is een gratis online dienst om de energieverbruik in kaart te brengen. Daarnaast worden er bespaartips gegeven.

Op energieverbruiksmanagers.nl vind u alle apparatuur die u kunt aansluiten op uw slimme meter. Daarnaast zijn er ook gratis online diensten te vinden. Alle apparaten wordt door gebruikers beoordelen en gerecenseerd.

hier-opgewekt

Hieropgewekt is het kennisportaal voor lokale duurzame energiecoöperaties en andere gezamenlijke initiatieven.

klimaatmonitor

Klimaatmonitor is een kennisportaal die toegang biedt tot gegevens binnen uw gemeente of provincie, zoals de Co2-uitstoot, het energieverbruik en het gebruik van duurzame energie.

netbeheer-nederland

Netbeheer Nederland is de brancheorganisatie van alle netbeheerder in Nederland.

rvo-logo

Hoe regel je vergunningen, financiering en plaatsing van een bioenergie-installatie? Of een windmolen? Met kennis, netwerken, financiering, en innovatie ondersteunen we nu bij duurzame energie-oplossingen in de praktijk. Zo komen er zonnepanelen op huizen. Agrariërs plaatsen bio energie-installaties. En er komen windmolens op land en op zee. Hiermee dragen we bij aan het aandeel duurzame energie in 2020 op 16 procent te krijgen.

stroomversnelling

Stroomversnelling stimuleert de energietransitie en geeft informatie over alles wat te maken heeft met Nul-op-de-meter woningen (NOM-woningen)

zonnebesparing-nl-logo

Zonnebesparing.nl is een onafhankelijke en gratis rekentool om de werkelijke kosten en opbrengsten van zonnepanelen door te rekenen.

zonnecalculator-nl

Op ZonurenCalculator.nl kunt u eenvoudig zien hoeveel (volle) zonuren er zijn geweest in Nederland.

Hebt u een interessante link die er niet tussen staat? Laat ons dit weten door het contactformulier in te vullen.

  • Was deze pagina nuttig?
  • ja   nee
Deel deze pagina: