tips-voor-zonnepanelen-onderhoud-schoonmaken
Naast informatie over zelf energie produceren vindt u ook duurzame tips om energie te besparen op onze website. Wij geven u handige tips om zonder (grote) investeringen geld te besparen én energie. Ook geven mensen die u voorgingen een kijkje in hun duurzame woning. Hoe hebben zij hun woning verduurzaamd. En we verzamelen interessante, duurzame websites die u zeker niet mag missen.

Energie besparen en CO2-uitstoot verminderen

Energie besparen is eenvoudiger dan vaak wordt gedacht. Simpel de verwarming een graad lager zetten levert al een enorme financiële besparing op. U vindt hier handige tips om energie te besparen en uw CO2-uitstoot te verminderen.

Zelf energie opwekkers

De energietransitie is in volle gang en veel mensen gingen u al voor met verduurzamen. Deze pioniers op hebben een zonnepanelen, een warmtepomp of flink geïsoleerd. Deze zelf energie opwekkers geven u een kijkje in hoe zij hun woning hebben verduurzaamd.

Interessante duurzame websites

Er zijn veel websites met informatie over verduurzamen. Wij hebben een selectie van interessante websites verzameld die u zeker niet mag missen.

  • Was deze pagina nuttig?
  • ja   nee
Deel deze pagina..