6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #8628
  ZEP
  Sleutelbeheerder

  Bent u klant bij E.on? Deel hier de ervaring die u heeft als zelf energie producerende klant van E.on.

  #14625
  Van den Elsen
  Deelnemer

  Zonder problemen zijn wij vorig jaar zonnestroom gaan terug leveren. E.on gaat daar een prima mee om.

  #66721
  jacqueline
  Deelnemer

  Door onbereidwilligheid van Greenchoice om mij een laag tarief te geven ben ik per 01-10-2014 naar E.ON geswitcht. Zij geven wel een laag tarief en zelfs een welkomspremie van € 100. Jammer alleen is dat E.ON niet dagelijks de standen van mijn slimme meter kan terugkoppelen. Hierin ligt nog een verbeterpunt. Ga komende dagen kijken hoe de switch verloopt en hoe er omgegaan wordt met de terugleverstanden en de saldering van E.ON. Ook benieuwt hoe de eindrekening van Greenchoice eruit komt te zien en of de switch met de standen van de slimme meter gebeurd. Op dit forum kom ik hier later op terug.

  #71779

  Jammer dat EON niet in staat is verbruik en terug geleverd op één jaarafrekening te vermelden. Hoe moeilijk kan dat nu zijn??

  #71966
  jacqueline
  Deelnemer

  @geniheje,

  Het lukt ze wel om alles op 1 jaarrekening te zetten. Ze koppelen alleen mijn slimme meter gegevens niet dagelijks aan mij terug. Mijn switch is probleemloos verlopen (met dan aan de slimme meter, daar zijn ze dan ook voor bedoeld). Alle standen (piek/dal afname en teruglevering) van de switch klopte. Ik had van Greenchoice snel mijn eindrekening. Ik moest wel wat langer wachten op mijn eindrekening van mijn terug geleverde stroom.

  #71994

  Nou Jacqueline, ik heb net mijn jaarafrekening van E-ON ontvangen zonder de terug geleverde stroom daarop. Die afrekening komt 2 weken later. Het zou toch plezierig zijn als dat gewoon op één rekening zou staan. Het dagelijks terugkoppelen doen ze inderdaad niet. Dat krijg je iedere 2 maanden. Voor zover ik weet is dat wettelijk verplicht. Vreemd genoeg staat daar het gasverbruik dan weer niet op. Moet ik nog eens over bellen.
  Verder vind ik dat ze raar omgaan met het maandelijkse voorschot. Ik kreeg een verhoging van maar liefst 20% terwijl de afgelopen jaren ons energie verbruik alleen maar gedaald is.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.