3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #83916
  mas van Aalderen
  Bijdrager

  Hoi!

  Ik studeer bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam en ben bezig met mijn scriptie. Deze gaat over de motivatie van particulieren om zonnepanelen aan te schaffen of reeds aan hebben geschaft. Ik heb een enquete opgesteld en ben op zoek naar mensen die deze in willen vullen; het liefst mensen die een woning hebben die geschikt is voor zonnepanelen.
  De link naar de enquete is hieronder te vinden, hij duurt maximaal een minuut:

   

  Duizendmaal dank alvast!

  🙂

  https://uvacommscience.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bfsWjBhx9pxQLw9

  #83997

  Wil enquete best invullen maar krijg de volgende melding als ik op bovenstaande link klik.Helaas is deze enquête op dit moment niet actief.

  #84113
  A.E.Olijkan
  Bijdrager

  Beste Mas van Aalderen,

  Ik weet niet waarom je een enquête wil houden over zonnepanelen, want ook nu, 23 juli, werkt je link nog steeds niet. Maar ik kan je wel een en ander vertellen. Voor de meesten zal de motivatie financieel zijn, want je maandlasten gaan gewoon omlaag. De aanschaf van zonnepanelen is niet zo duur meer als vroeger, waardoor subsidies overbodig zijn geworden. Dankzij de salderingsregeling is de stroom uit zonnepanelen nu goedkoper dan de netstroom. Wat ook meehelpt om te besluiten om zonnepanelen aan te schaffen is de extreem lage rente op dit moment. Je mag je handen dichtknijpen als je nu nog ¹/₂ % rente over je spaargeld kan krijgen. Je spaargeld in zonnepanelen omzetten is derhalve bijzonder aantrekkelijk en levert minimaal 6% rendement op, en dat is dan nog een conservatieve inschatting.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.
Deel deze pagina..