Zonneplan B.V.

Zonneplan is persoonlijk
Zonneplan staat voor 100% kwaliteit en een volledige service. Omdat ieder dak en iedere situatie verschillend is, hebben wij de unieke ZonneScan ontwikkeld. Deze innovatieve scan geeft inzicht geeft in de persoonlijke mogelijkheden van zonnepanelen, zodat u precies weet wat de kosten zijn, hoeveel energie u op kunt wekken en hoeveel u er uiteindelijk mee verdient. We geven een onafhankelijk betrouwbaar en vooral eerlijk advies om u zo alle zorgen uit handen te nemen.

Alleen het beste is goed genoeg
Zonneplan neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Zo leveren we alleen de beste panelen met het hoogste rendement, zelfs in beschaduwde omgevingen. Onze experts zorgen dat alle onderdelen exact op elkaar afgestemd zijn, waardoor er vrijwel geen energieverlies optreedt. De installatie wordt verzorgd door één van de 15 aangesloten installateurs, welke aan onze strenge eisen voldoen.

Ons team
Ons team werkt iedere dag vol enthousiasme aan Zonneplan. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk iedereen te laten profiteren van de zon. Hierbij schermen we niet met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Het feit dat wij zo snel groeien, hebben we aan ons bruisende team te danken.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.5

46 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

Zonneplan B.V.

Telefoon

088-0203000

Adres

Burgemeester Roelenweg 13d

8021 EV Zwolle

Overijssel

Lid van

Onbekend

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Overijssel

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Deel deze installateur

[ssba-buttons]

Plaats een reactie

11 reacties op “Zonneplan”

 1. Jan Mathijssen

  Sinds nov. 2020 13 zonnepanelen van Zonneplan.
  Goede voorlichting, vlotte plaatsing. Goed geregeld.
  Teruggave BTW is intussen ook al gebeurd.

  Tot nu toe zeer tevreden!

 2. M.van Erp

  Goede voorlichting en informatie. Alles op afstand maakte me toch wat huiverig, maar mail en telefonisch contact maakte dit zeker goed.
  Plaatsing van de omvormer vond ik moeilijk om te besluiten. Na mailtje werd ik gerust gesteld. Toch bleek op de dag van plaatsing dat de monteurs het niet aandurfden ivm vloerleidingen. Ander team heeft dit zeer goed opgelost, maar daar gingen wel een paar dagen overheen.
  Ik wil hier niet teveel nadruk op leggen, maar het stelde me erg teleur. Niet alles kan op afstand bepaald worden.
  Toch ben ik zeer positief over de wijze waarop alles is opgelost en de installatie voorspoedig verliep.
  Echt vakwerk en prettig team. Ook de administratie ivm btw en aanmelding bij de energieleverancier neemt Zonneplan voor zijn rekening. Al met al ben ik zeer tevreden en de zon schijnt volop.

 3. Henk Klingestijn

  Op 30 juli 9 panelen geïnstalleerd door Smeets uit Linne. De installatie is voorbeeldig aangelegd en ook de omvormer is op de juiste plek gemonteerd, Aangezien de doorvoer van zolder naar meterkast enige problemen met zich mee bracht, hebben we gezamenlijk een oplossing bedacht die naderhand, toen alles klaar was, er voortreffelijk uit zag. Hiervoor hulde aan de firma voor het meedenken.
  De installatiedatum is nog maar enkele dagen geleden, alles functioneert naar behoren, maar kan nog niets zeggen over een eventuele opbrengst. De slimme meter geeft in ieder geval goede resultaten aan.

 4. Bernard VanGeuns

  Goed advies op afstand ,uitstekende installateur Smeets uit Linne. Was meer dan tevreden direct na de installatie.
  Echter de nazorg is bedroevend. Mijn omvormer moest ivm indirecte blikseminslag worden vervangen en alhoewel deze omvormers op voorraad lagen duurde de vervanging 3 weken. Daarbij komt nog dat het gedurende deze periode schitterend weer was waardoor ik veel productie misliep. Je doet een dergelijke investering om een zo goed mogelijk rendement te behalen, Niet waar?

 5. Bert Wassenberg

  Snel en efficiënt; goeie installateur Smeets uit Linne. Bart Cramer hielp prima per telefoon en via mailverkeer. Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf Zonneplan en het installatiebedrijf.

 6. Klompenmaker

  Uitstekende service. Eerst via medewerker in de winkel daarna met Jasper via de PC hulp op afstand.
  Constateerde meteen dat de offerte van een andere firma geen rekening had gehouden met de schoorsteen van de buren die op één van de panelen schaduw opleverde. Dit heeft dus wel degelijk invloed op de opbrengst van de zonnepanelen.
  Gevolg geen seriële maar een parallelle omvormer aanschaffen. Goed advies.

 7. Harry Hutten

  Goed advies op afstand. I.v.m. Schaduw van een hoge bomenrij werd geadviseerd om een omvormer te kiezen die twee aparte circuits aan kan zodat het nadeel van gedeeltelijke schaduw op het dak geminimaliseerd wordt. Het blijkt een goed advies.
  De levering en plaatsing was snel geregeld en is prima uitgevoerd.

 8. Egbert Hascher

  Uitstekend en snel geleverd. 11 zwarte panelen. Reeds anderhalf jaar in gebruik. Zeer tevreden, de panelen leveren meer dan mijn verbruik, en zelfs meer dan de ingeschatte opbrengst. Gemonteerd op schuin dak op het zuiden. ook gedurende de winter op zonnige dagen veel opbrengst.

 9. hulshof

  Snel geregeld, makkelijk bereikbaar, goede monteurs.
  Jammer dat er niet direct een app bijzat om de opbrengst te monitoren.

 10. Riël Notermans

  Geeen gezeur. 9x 265Wp netjes geinstalleerd door Smeets Electro. Zeer goed overleg en advies op afstand. Jurjen nam de tijd aan de telefoon voor mijn vragen en mogelijkheden en gaf me niet het gevoel snel iets te willen verkopen.

  Nette scherpe offerte ontvangen en met een goed gevoel ondertekend. Alles draait en ben tevreden.

 11. K & M

  Systeem: 9x Trina Solar AllBlack 260 Wp panelen, SMA SB2100-TL omvormer met WebConnect, schuin dak

  Goed advies op afstand, snelle levering, netjes gewerkt door de installateur. Denken met je mee.

Geef een reactie