SolarPartners

SolarPartner is opgericht in 2011 en heeft haar roots in Italië. Het team van SolarPartner bestaat uit Chris Meertens, Derek van Zalingen en Bart Doornbos.

SolarPartner heeft als doel om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken. De meeste Nederlanders willen dit ook, maar zien op tegen het ‘gedoe’. Wij begrijpen dit en ontzorgen door een persoonlijke aanpak, advies op maat en de transparante werkwijze vanaf het eerste contact tot oplevering.

Elk dak is verschillend. Wij leveren daarom geen standaard pakketten, maar bekijken samen met u ter plekke wat de beste oplossing is om maximaal rendement uit uw dak en installatie te halen. Verder maken we – op verzoek – aan de hand van uw elektriciteitsrekening een business case op maat.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 4.3

3 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

SolarPartners

Telefoon

035-8878700

Adres

Rubberstraat 6

1411 AL Naarden

Noord-Holland

Lid van

installQ, Techniek Nederland, VCA, Zonnekeur

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

  • Noord-Holland

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

  • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Plaats een reactie

Eén reactie op “SolarPartners”

  1. Pacito

    Ik heb sinds september 2014 zonnepanelen van dit bedrijf. Snel en netjes geleverd, goed neergelegd. De stormen tot nu toe hebben geen invloed gehad op de panelen. Het eerste jaar boven de verwachting uitgekomen. Geen mankementen. De prijs was lager dan een aantal zg voordelige aanbiedingen.

Geef een antwoord