ISL Installatiebedrijf BV

Of u nu een cv-ketel koopt, belt voor onderhoud of een nieuwe badkamer wilt: als u een installateur nodig heeft, wilt u vooral snel en goed geholpen worden. ISL installatiebedrijf uit Bladel combineert ruime ervaring als erkend gas- en waterinstallateur met een flexibele service. Persoonlijk contact staat hierbij voorop. We gaan graag met u rond de tafel zitten voor een advies op maat. En wat uw vraag ook is, u heeft altijd maar één aanspreekpunt. Van offerte tot en met uitvoering.

Uw energierekening wordt elk jaar hoger. U kunt daar flink op bezuinigen, zonder comfort in te leveren. Wij als Bespaarinstallateur kunnen u hierbij helpen. Met innovatieve producten en slimme oplossingen die goed zijn voor uw portemonnee èn het milieu. Zonne-energie is bijvoorbeeld een slimme manier om energie en geld te besparen. Bovendien is het een zeer rendabele investering.

Ook voor al uw elektrawerkzaamheden kunt u bij ons terecht!!!

Of het nu gaat om beveiliging, domotica, verlichting of led-verlichting, netwerkbeheer of het aanpassen van uw meterkast, ook hier is geen vraagstuk ons te gek.

Stemmen:
Laden...

Reviewscore: 3.4

9 beoordelingen

Bedrijfsgegevens

Naam

ISL Installatiebedrijf BV

Telefoon

0497-330888

Adres

Ambachtsweg 3 B

5531 AC Bladel

Noord-Brabant

Lid van

Bespaarinstallateur, Techniek Nederland

Werkgebied

Locaties

Wij werken op de onderstaande locaties

 • Noord-Brabant

Producten

Diensten

Producten/diensten die wij leveren

 • Warmtepompen
 • Zonneboilers
 • Zonnepanelen

Bedrijfslocatie

Plaats een reactie

2 reacties op “ISL”

 1. van den Tillaar A.H.J.

  ISL heeft een deskundige adviseur die alle mogelijkheden bekijkt en meedenkt voor de plaatsing van Airco en Zonnepanelen.

  De tussenliggende tijd van offerte en plaatsing zijn er bij vragen, snelle en duidelijke communicatie vanuit ISL Bladel.

  Bij plaatsing van de Airco en Zonnepanelen, vriendelijke en discrete monteurs die hun vak verstaan en het met passie plaatsen, de monteurs ruimen alles op en veroorzaken geen schade.

 2. astrid

  Fijne kundige monteurs die weten waar ze mee bezig zijn, alles perfect geinstalleerd.
  Uitleg van de app gehad en alles keurig opgeruimd achtergelaten!

  Super blij met dit bedrijf.

Geef een antwoord