Duurzame installateurs in Flevoland

Op deze pagina vind je een overzicht van installateurs in Flevoland. Dit zijn installatiebedrijven die zonnepanelen, warmtepompen, windmolens of een zonneboiler voor je installeren. Daarnaast zijn hier ook specialisten te vinden die een laadpaal voor je elektrische auto plaatst, of een thuisbatterij voor de opslag van je eigen opgewekte duurzame energie.

Zoek installateurs in Flevoland op naam

Search
Generic filters
Search in excerpt

Best beoordeeld in Flevoland

Nog niet beoordeeld

M. Knarren

“De installateur geeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zeer klantvriendelijk en grote deskundigheid. Ook voor monumentale gebouwen.”

A. Mulder

“Wij hebben ook zonnepanelen via deze installateur aangeschaft maar zo geweldig is dit bedrijf niet als het gaat om installeren en veiligheid… Mijn advies is om je zonnepanelen te kopen bij en lokaal bedrijf.”

Zoek op product

Kies een andere provincie

Keurmerken

InstallQ

KvINL en Sterkin zijn nu samen InstallQ. Daarmee is één stichting ontstaan die praktisch alle kwaliteitsregelingen voor de installatiebranche beheert en uitvoert. Het uiteindelijke doel van InstallQ is om via deugdelijke kwaliteitsregelingen de kwaliteit en veiligheid van installaties in Nederland te vergroten. Installatiebedrijven die aangesloten zijn bij installQ tonen met dit keurmerk aan hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Nederlandse Vereniging Koudetechniek en Luchtbehandeling

De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling. NVKL is een representatieve branche- en werkgeversorganisatie van meer dan 400 bedrijven in de professionele koudetechniek en klimaatbeheersing. Meer informatie.

Stichting Garantiefonds Zonne Energie

SGZE installateurs hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen. De installateurs zijn financieel gezond en onderschrijven de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden. Als je een bij SGZE aangesloten installateur inschakelt ben je er van verzekerd dat in geval van faillissement, de stichting jouw aanbetaling garandeert. De stichting garandeert daarnaast ook de toekomstige garantieaanspraken. SGZE installateurs bieden zekerheid.

Techniek Nederland

Voorheen UnetoV-ni, maar nu Techniek Nederland, is dé ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Aangesloten installateurs staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Zij richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven zijn lid van Techniek Nederland.

VCA

Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Diverse branches in de Nederlandse industrie met ruim 25 jaar aan kennis en ervaring bundelden hun krachten binnen VCA.

Stichting Garantiefonds ZonZeker

ZonZeker is hét garantiefonds zonnepanelen, voor eigenaren én installateurs. Bij faillissement van de aangesloten installateur neemt ZonZeker je zorgen weg en schakelt een vervangende installateur in. De zonnepaneleninstallaties bestaan uit vooraf goedgekeurde producten, waardoor kwaliteit en rendement gegarandeerd is. Iedere ZonZeker installateur is gescreend door de stichting op zowel administratief gebied als vakbekwaamheid. Je bent er zo zeker van dat je een kwaliteit installateur in huis haalt! Bij geschillen bemiddelt ZonZeker tussen jou en de installateur.

Zonnekeur

Dit Nederlandse keurmerk voor zonne-energie geeft je houvast bij het zoeken naar betrouwbare producten en installateurs voor opwek van zonne-energie. Nu er steeds meer aanbieders van zonnepanelen zijn, is toetsing van kwaliteit lastig. Aangesloten installateurs en producten voldoen aan strenge criteria, getoetst door onafhankelijke partijen. Met zonnekeur kies je voor zekerheid en betrouwbaarheid.

  • Nuttige pagina?
  • 2   0
Deel deze pagina!