Logo van ESS Zonnepanelen

Beoordeel dit bedrijf:

(3,50)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: ESS Zonnepanelen

Adres: Hofkamp 24

Postcode: 6161 DC

Plaatsnaam: Geleen

Provincie: Limburg

Telefoon: 085-8000236

Website: https://www.zonnepanelen-ess.nl

Email: info@zonnepanelen-ess.nl

Lid van:

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

ESS Zonnepanelen is van oorsprong een installatie/bouw bedrijf van Boelens Senior. Inmiddels hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader met ESS Zonnepanelen de duurzame schoenen aangetrokken. Deze stap naar duurzaamheid is alweer 8 jaar geleden. Wij hebben enorme stappen mogen maken op de duurzame markt en hebben gezorgd voor een gezonde constante groei binnen ons sterk familiebedrijf.

Ons team bestaat inmiddels uit een frisse mix van jong en oud. Van ervaren werknemers en werknemers aan het begin van hun carrière die hard op weg zijn naar de top!

Ons kantoor is gevestigd in Geleen en is dagelijks geopend voor een vrijblijvend adviesgesprek en meer informatie over onze producten. Onder het genot van een kop koffie of thee staat team ESS graag voor u klaar!

 

Bedrijfslocatie:


 

9 reacties op “ESS Zonnepanelen”

 1. Paul Caelen

  Helaas ging er iets bij de sterren selecteren fout. Dir. moeten dus ook 5 sterren zijn. prima service, vakbekwaam, afspraak is afspraak. Goed prijs kwaliteit verhouding.

 2. Henk

  Zeer tevreden.
  Zeker een goede prijs kwaliteit verhouding.
  Opbrengst is nog altijd boven de calculatie.

 3. Stephan Dirix

  Snelle service, keurig geplaatst, dit bedrijf is zeer aan te raden als u op zoek bent naar goed advies en kwaliteitsproducten voor de aantrekkelijkste prijs!

 4. M

  Service en kwaliteit staat hier zeer hoog in het vaandel. Van a tot z aandacht voor de klant, vriendelijke monteurs.

 5. M

  Service en kwaliteit staat hier zeer hoog in het vaandel. Van a tot z aandacht voor de klant, vriendelijke monteurs. 10/10

 6. adriaan groenendijk

  goed bezig die mannen en vrouwen; aanbevelenswaardig!

Geef een antwoord