Logo van BT Duurzame Installatietechniek

Beoordeel dit bedrijf:

(3,40)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: BT Duurzame Installatietechniek

Adres: Biestkampweg 27

Postcode: 5249 JZ

Plaatsnaam: Rosmalen

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 073-8222157

Website: https://www.btduurzaam.nl

Email: info@btduurzaam.nl

Lid van: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

BT zonne-energie is gevestigd in Rosmalen en richt zich op het geven van advies en de verkoop en installatie van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied ligt binnen een straal van ongeveer 35 km rondom ’s-Hertogenbosch. Deze keuze hebben wij specifiek gemaakt omdat wij het belangrijk vinden onze klanten van een persoonlijke en snelle service te kunnen voorzien. Door mee te denken en u te ontzorgen in alle fases van het proces onderscheiden wij ons binnen dit marktgebied. Wij doen wat u verwacht!

Teamwork
Wij werken met een hecht klein team van gedreven deskundige mensen die op de hoogte zijn van alle normen en eisen. Door regelmatige training en opleiding blijft ons team van alle ontwikkelingen en voorschriften op de hoogte. Daarnaast beschikken wij over een betrouwbaar netwerk van leveranciers en onderaannemers, waardoor wij in staat zijn u een totaal oplossing te bieden. Belangrijk is de communicatie binnen onze organisatie. Afspraak is afspraak, daar staan wij voor!

 

Bedrijfslocatie:


 

3 reacties op “BT”

 1. Evert Feijen

  Alles prima geregeld bij BT Duurzaam. Uitstekende uitleg, nette montage, afspraak is afspraak, huisbezoek bij opname en oplevering. 100% aan te bevelen! Evert Feijen, Veghel

 2. Hennie Eerhart

  Dit bedrijf onze 12 zonnepanelen laten installeren. We hadden een uitdaging qua plaatsing omdat de nokvorsten moesten worden losgehaald. Waar andere installateurs afhaakten gaf dit bedrijf aan dat dit geen probleem was. Prima geïnstalleerd met kwaliteitspanelen. Afspraken zijn 100% nagekomen nadat eerst huisbezoek met schouw had plaatsgevonden. 100% aan te raden.
  Hennie Eerhart ‘s-Hertogenbosch

 3. C Litjens

  We hadden wel 4 offertes opgevraagd bij verschillende aanbieders/installateurs. Alle aanbieders kwamen in eerste instantie met een plaatje van het dak aan de voorkant , via Google, ingetekend met zonnepanelen. We hadden zelf al bedacht dat de voorkant niet echt rendabel zou kunnen zijn vanwege een boom en hadden bedacht dat de schuur een betere optie zou kunnen zijn.. Alle offertes vergeleken en de aanbieders gebeld. Een ervan wilde helemaal niet komen. De andere aanbieders zijn wel geweest maar dan moesten we zelf, de bekabeling tussen de schuur en het huis regelen. We hadden toen besloten om er helemaal van af te zien. Maar op een gegeven moment kwam iemand met BT Duurzaam op de proppen. Gebeld. Twee dagen later stond Rick van BT op de stoep. Hij kwam met andere oplossingen en ook het aanleggen van de kabels naar het huis vormde geen probleem. Werd allemaal verzorgd door BT. Anderhalve maand later zijn de panelen geplaatst door vakkundige monteurs. Ook de administratieve rompslomp is door BT goed geregeld. Kortom: ik raad BT Duurzaam aan.

Geef een antwoord