Logo van Atama Solar Energy

Beoordeel dit bedrijf:

(4,11)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Atama Solar Energy

Adres: Nijverheidsweg 35

Postcode: 6662 NG

Plaatsnaam: Elst

Provincie: Gelderland

Telefoon: 088-2973400

Website: https://atama.nl

Email: info@atama.nl

Lid van: Bespaarinstallateur, Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Atama Solar Energy biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid adviseren over de aanschaf van zonnepanelen.

Uw Atama zonne-energie adviseur berekent vrijblijvend samen met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie.

 

Bedrijfslocatie:


 

6 reacties op “Atama Solar”

 1. koolwijksolar

  de panelen zijn snel en vakkundig geplaatst ook de omnik omvormer werkte meteen tevens was er voldoende keus uit diverse merken.had zelf al de nodige research gedaan en wist wat ik wilde zij konden mij datgene aanbieden waar ik om vroeg voor een goeie prijs.alles werkte ook direct en nog steeds. iedereen kan nu online zien wat de panelen doen (public)je kan er natuurlijk ook voor kiezen dat prive te houden. maar wij willen dit als stimulants aan anderen tonen.en geloof me, als de dakhelling en de zuid ligging goed zijn is het rendement super.

 2. koolwijksolar

  oh ja, kijk [Link door moderator gewijzigd ivm 404-error] en ontdek hoeveel mensen public zijn gegaan met hun panelen.

  groeten erik

 3. E. Bijker

  De panelen zijn snel en vakkundig geplaatst tegen een scherpe prijs. Ik heb gekozen voor zwarte panelen met dito omlijsting, echter de rails waar de panelen op worden gemonteerd zijn aluminimum. Echter toen alle panelen waren geplaatst, werden de zichtbare uiteinden van de rails, zwart gespoten!! Vind ik toch een plus-puntje. De monteur kwam vragen om een stofzuiger, zodat hij alles weer schoon achter kon laten. De Goodwee omvormer is standaard geleverd met WiFi, zodat hij digitaal is uit te lezen. Alles werkt naar behoren en de eerste kW zijn inmiddels teruggeleverd aan het net!! Ik zeg top!!

 4. Joep van Roosmalen

  Wij kennen Atama 1 ster toe; en dat alleen omdat de elektricien goed werk verrichtte.

  Het bedrijf heeft een nieuwe daktrim beschadigd met de lift. Ook hebben zij een rooster vernield waardoor de kabel van het dak naar de omvormer zou komen. Deze kabel is op een buitengewoon knullige manier bevestigd. De kabels op het dak (het betreft een bungalow) werden bedekt met trottoirtegels, met de scherpe kant in de (nog geen half jaar oude) dakbedekking. Onze eigen dakdekker heeft hier een extra laag onder gelegd.

  Een (te hoge) offerte voor een dakdoorvoer werd wel gegeven, doch het duurde een aantal dagen voor ze een specificatie konden geven. Wij hebben de werkzaamheden voor een vijfde van de prijs uit laten voeren.

  De monteurs hadden haast omdat er ‘s avonds (18.00 uur) een voetbalwedstrijd was. Voor vragen moesten wij maar naar Atama toe.

  Bij een vraag die via de telefoon werd gesteld kwam en een fout antwoord, en werd verwezen naar Greenchoice.
  Via Greenchoice zijn onze klachten bij Atama terecht gekomen. Via Greenchoice kregen wij te horen dat Atama zich niet herkende in onze lezing. Richting ons hebben zij nimmer iets laten horen.

 5. Ro

  De heren zijn 3 juni langs ze hebben 2 groepen zonnepanelen zeer vakkundig gemonteerd. 1 set van 9 op het schuine dak en een set van 8 op het platte dak van de salon. Het was een een erg lange dag voor hun aangezien er wat tegenslagen waren. De kabelgoten in huis en onder de grond werkten niet mee echter deze heren wisten van geen opgeven. Alles is netjes geïnstalleerd en afgewerkt. Goede uitleg gekregen en ze nemen daar goed de tijd voor want het is echt veel info die je krijgt. Ook de administratie/bedrijfsvoering zelf hebben goed meegedacht over de plaatsing en wijzigingen etc. Zeer flexibel opgesteld met de aanpassingen.
  Ik geloof best dat daar waar gewerkt wordt, spaanders vallen. In mijn geval hebben ze zich zeker coulant en constructief opgesteld. Ik ben zeer tevreden! 🙂

 6. Mark Smetsers

  30-08-2022 Atama heeft bij mij 8 panelen op een schuin dak en 4 panelen op een plat dak geplaatst. Dit is op zeer nette wijze gedaan door echte vakmensen. Alles ziet er keurig uit, de monteurs werkten netjes en hebben alles schoon achtergelaten.
  Dit bedrijf verdient een goede aanbeveling, bravo.

Geef een antwoord