Logo van Zonnis B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gemiddeld: 4,20 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zonnis B.V.

Adres: Ericssonstraat 2

Postcode: 5121 ML

Plaatsnaam: Rijen

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 076-5449869

Website: https://www.zonnis.nl

Email: info@zonnis.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonnis B.V. specialiseert zich in zowel de verkoop als de plaatsing van zonnepanelen. De panelen die wij voeren zijn AAA kwaliteits hoog rendement zonnepanelen. Bij ons heeft u de keuze uit twee lijnen, beide mogen zich tot de top 5 van de wereld in de zonnepanelen branche rekenen en worden jaarlijks door Duits onafhankelijk onderzoek aan tests onderworpen en gewaardeerd in de hoogste categorie. Alle panelen zijn gecertificeerd en worden met certificaat en uniek productienummer aan u geleverd.

Wij werken met een Nederlands uniek concept waardoor het voor iedereen mogelijk is over te gaan tot de aanschaf van deze hoogwaardige zonnepanelen. Wij bieden u een totaalpakket en regelen alles voor u van A tot Z. Bij ons schaft u uw installatie aan voor een totaalprijs, zonder verrassingen achteraf. Kijk verder op onze website voor meer informatie over zonnepanelen, de werking en de subsidie.

Omdat de voordelen van zonne-energie voor ieder huishouden anders is, lichten wij graag de voordelen voor u toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *