Logo van Mooglik

Beoordeel dit bedrijf:

2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5 (2 stemmen, gemiddeld: 4,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Mooglik

Adres: Expansielaan 1-7

Postcode: 8466 SP

Plaatsnaam: Nijehaske

Provincie: Friesland

Telefoon: 085-4015060

Website: http://www.mooglik.nl

Email: via contactformulier

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Mooglik BV wil energiebesparing en energieopwekking voor de bestaande woningen gemakkelijk en bereikbaar maken. Wij houden van een nuchtere en heldere aanpak waar Friesland om bekend staat. Mooglik is Fries voor mogelijk maken – realiseren. De traditionele bedrijven willen liever blijven doen wat zij altijd deden. Hiermee doen zij hun klanten tekort. Vaak leveren zij alleen oplossingen die zij zelf kunnen aanbieden. Wij hebben de kennis, capaciteit en het netwerk om het anders te gaan doen. Wij willen het voor woningeigenaren gemakkelijk maken om op betrouwbare wijze hun energienota te verlagen

Veel ervaring
Naast de vele installaties welke Mooglik BV heeft geplaatst hebben de oprichters hebben daarvoor ook al hun sporen verdiend in de duurzame industrie. Tijdens hun jarenlang ervaring hebben zij duizenden installaties geleverd. Ook hebben zij aan de wieg gestaan van veel duurzame projecten. Bijvoorbeeld de oprichting van het eerste duurzame consortium van Friesland. Dit is het voorbeeldproject van provincie Fryslân geworden en de basis geweest van Slim Wonen. Het eerste kostenneutrale zonnepanelenaanbod van Nederland is een ander voorbeeld. Daarnaast zijn er veel andere projecten op het gebied isolatie, warmtepompen, zonneboilers etc. geweest waar zij een rol in hebben gespeeld.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of