Logo van Zonneplan B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

17 votes, average: 4,06 out of 517 votes, average: 4,06 out of 517 votes, average: 4,06 out of 517 votes, average: 4,06 out of 517 votes, average: 4,06 out of 5 (17 stemmen, gemiddeld: 4,06van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zonneplan B.V.

Adres: Assendorperdijk 9

Postcode: 8012 EG

Plaatsnaam: Zwolle

Provincie: Overijssel

Telefoon: 0800-2006

Website: http://www.zonneplan.nl

Email: info@zonneplan.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonneplan is persoonlijk Zonneplan staat voor 100% kwaliteit en een volledige service. Omdat ieder dak en iedere situatie verschillend is, hebben wij de unieke ZonneScan ontwikkeld. Deze innovatieve scan geeft inzicht geeft in de persoonlijke mogelijkheden van zonnepanelen, zodat u precies weet wat de kosten zijn, hoeveel energie u op kunt wekken en hoeveel u er uiteindelijk mee verdient. We geven een onafhankelijk betrouwbaar en vooral eerlijk advies om u zo alle zorgen uit handen te nemen. Alleen het beste is goed genoeg Zonneplan neemt alleen genoegen met de beste onderdelen. Zo leveren we alleen de beste panelen met het hoogste rendement, zelfs in beschaduwde omgevingen. Onze experts zorgen dat alle onderdelen exact op elkaar afgestemd zijn, waardoor er vrijwel geen energieverlies optreedt. De installatie wordt verzorgd door één van de 15 aangesloten installateurs, welke aan onze strenge eisen voldoen. Ons team Ons team werkt iedere dag vol enthousiasme aan Zonneplan. We hebben één gezamenlijk doel, namelijk iedereen te laten profiteren van de zon. Hierbij schermen we niet met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Het feit dat wij zo snel groeien, hebben we aan ons bruisende team te danken.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

7 reacties op “Zonneplan B.V.”

 1. K & M

  Systeem: 9x Trina Solar AllBlack 260 Wp panelen, SMA SB2100-TL omvormer met WebConnect, schuin dak

  Goed advies op afstand, snelle levering, netjes gewerkt door de installateur. Denken met je mee.

 2. Riël Notermans

  Geeen gezeur. 9x 265Wp netjes geinstalleerd door Smeets Electro. Zeer goed overleg en advies op afstand. Jurjen nam de tijd aan de telefoon voor mijn vragen en mogelijkheden en gaf me niet het gevoel snel iets te willen verkopen.

  Nette scherpe offerte ontvangen en met een goed gevoel ondertekend. Alles draait en ben tevreden.

 3. Egbert Hascher

  Uitstekend en snel geleverd. 11 zwarte panelen. Reeds anderhalf jaar in gebruik. Zeer tevreden, de panelen leveren meer dan mijn verbruik, en zelfs meer dan de ingeschatte opbrengst. Gemonteerd op schuin dak op het zuiden. ook gedurende de winter op zonnige dagen veel opbrengst.

 4. Harry Hutten

  Goed advies op afstand. I.v.m. Schaduw van een hoge bomenrij werd geadviseerd om een omvormer te kiezen die twee aparte circuits aan kan zodat het nadeel van gedeeltelijke schaduw op het dak geminimaliseerd wordt. Het blijkt een goed advies.
  De levering en plaatsing was snel geregeld en is prima uitgevoerd.

 5. Klompenmaker

  Uitstekende service. Eerst via medewerker in de winkel daarna met Jasper via de PC hulp op afstand.
  Constateerde meteen dat de offerte van een andere firma geen rekening had gehouden met de schoorsteen van de buren die op één van de panelen schaduw opleverde. Dit heeft dus wel degelijk invloed op de opbrengst van de zonnepanelen.
  Gevolg geen seriële maar een parallelle omvormer aanschaffen. Goed advies.

Geef een reactie

Of