Logo van Zonne Energie Oost

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zonne Energie Oost

Adres: Drogteropslagen 58b

Postcode: 7707 PH

Plaatsnaam: Drogteropslagen

Provincie: Overijssel

Telefoon: 06-40004563

Website: https://www.zonneenergieoost.nl/

Email: info@zonneenergieoost.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Advies
Wij komen graag en geheel vrijblijvend bij u langs. Zo kunnen uw situatie goed bekijken en zien wat mogelijk is. Met deze werkwijze komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Op deze wijze kunnen wij voor u een offerte op maat maken.

Offerte
Het voorstel die wij u sturen of langsbrengen bestaat uit de offerte, de technische specificaties van de zonnepanelen, omvormer en bevestigingsmateriaal. Indien gewenst kunnen we er een terugverdienmodel bijvoegen. De prijs die in de offerte staat is een inclusief prijs d.w.z. inclusief 21% BTW op het materiaal en inclusief montage met een BTW van 6% (dit is per 1 maart van 21% naar 6% gegaan)

Verkoop
Als u akkoord gaat met de offerte komen we nogmaals bij u langs, om de koopovereenkomst te brengen en nemen die weer ondertekent mee. Ook spreken we gelijk een datum af wanneer de installatie plaats vindt

Installatie
Het installeren van het zonnepanelensysteem kan in normale gevallen meestal in één dag gerealiseerd zijn. Bij plaatsing van een groot aantal zonnepanelen kan één dag te kort zijn, dit zal u in het voortraject worden meegedeeld. Uiteraard zijn wij voor een het plaatsen van de panelen afhankelijk van het weer. Extreem weer kan het werk vertragen of onmogelijk maken. Mocht dit zich voordoen, overleggen we met u, hoe we zo snel mogelijk de installatie kunnen voltooien.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *