Logo van Zonline B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

3 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 53 votes, average: 4,67 out of 5 (3 stemmen, gemiddeld: 4,67van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zonline B.V.

Adres: Pedro de Medinalaan 11

Postcode: 1086 XK

Plaatsnaam: Amsterdam

Provincie:

Telefoon: 020 8080854

Website: http://www.zonline.nu

Email: info@zonline.nu

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonline is als totaalaanbieder van zonnepanelen aangesloten bij Social Enterprise NL.
Een Social Enterprise is een bedrijf dat primair maatschappelijke winst creëert. Een bedrijf dat snapt dat winst zich niet alleen laat uitdrukken in geld. Winst moet er voor iedereen zijn: een goedlopend zonnepanelen bedrijf, dat is winst voor de ondernemer. Een eerlijk advies met betere service: winst voor de klanten. Meer zonnepanelen op gebouwen die midden in de samenleving staan en zo een voorbeeldfunctie vervullen van een goed alternatief op grijze stroom: winst voor het milieu. Een bijdrage aan natuur -en milieuorganisaties: winst voor onze partners. Mensen aan het werk die normaal moeilijk aan een baan komen: winst voor hen en voor de maatschappij.

Zonline maakt zonne-energie voor thuis toegankelijk
Bij Zonline vinden we dat overstappen op zonne-energie makkelijk, snel en leuk moet zijn. We regelen daarom alles op de meest makkelijke manier, waardoor overstappen op zonne-energie zo is gedaan. Zonder moeite, zonder uitzoekwerk en alles binnen een paar klikken op de muis. Van het plaatsen van de zonnepanelen tot en met het aansluiten van de omvormer. Geen ingewikkelde offertes, berekeningen, dakmetingen of meerdere afspraken met installateurs meer. Wij nemen je alles uit handen en garanderen dat er binnen 5 weken een zonnesysteem van topkwaliteit op je dak ligt.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Eén reactie op “Zonline B.V.”

Geef een reactie

Of