Logo van Zongeeftenergie.nl

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zongeeftenergie.nl

Adres: Beefland 2

Postcode: 3454 MX

Plaatsnaam: Utrecht

Provincie: Utrecht

Telefoon: 030-223223

Website: http://zongeeftenergie.nl

Email: power@zongeeftenergie.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Krachten bundelen! Dat is wat we doen. Doel: de laagste prijzen, de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij “verzamelen” het collectief. Bij voldoende aanmeldingen starten wij het collectief. Je kan je dus individueel aanmelden of als groep. Lagere prijzen dan de grote collectieve acties zoals bijvoorbeeld van Vereniging Eigen Huis.

Hoe dat kan? Zongeeftenergie is ontstaan uit passie, door particulieren, niet uit winstbejag. Geen hoge directeursalarissen of dure marketing. Al het voordeel naar de deelnemers. De beste zonnepanelen, omvormers en dakmateriaal. De belangrijkste onderdelen die bijdragen aan een duurzaam zonnestroomsysteem. A-merken. Daarnaast is er keuzevrijheid. Wie betaalt, die bepaalt. U bent niet gebonden aan standaard constructies en wij adviseren u daarin.

Is er onverhoopt iets niet goed gegaan, heb je nog aanvullende vragen? Wij verstoppen ons niet achter ondoordringbare callcenters, die vaak meer vragen oproepen, dan beantwoorden. Er is één op één contact, met de deskundigen zelf. Wel zo helder.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Eén reactie op “Zongeeftenergie.nl”

  1. Brigitte de Laat

    Het moet gezegd worden. We hebben zongeeftenergie.nl ervaren als een betrouwbare organisatie. zowel in levering, installatie als communicatie.
    De installatie verliep soepel en conform onze verwachtingen. Niet onbelangrijk: netjes. Het is dat er een omvormer is geïnstalleerd en er panelen op het dak liggen.
    Niets was teveel, of het nu gaat om problemen die we ondervonden met de verbinding met het internet om te kunnen monitoren of het terugvragen van de BTW. Ze staan altijd voor je klaar. Complimenten.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *