Logo van Zon en licht BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zon en licht BV

Adres: Van heekstraat 15

Postcode: 3125 BN

Plaatsnaam: Schiedam

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 088 44 211 49

Website: http://www.zonenlicht.nl

Email: info@zonenlicht.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Energie winnen, milieu beschermen, geld verdienen!!!
Heeft u vandaag al de krant gelezen en gezien hoe de energieprijzen opnieuw gestegen zijn? Of heeft u onlangs misschien een energiefactuur ontvangen en zich afgevraagd waarom u opnieuw meer moet betalen, hoewel u ondertussen alle apparaten die veel stroom verbruiken al heeft ingeruild voor moderne, energiebesparende toestellen en bij u het licht niet onnodig brandt en geen enkel toestel op stand-by staat?

Stroom is duur, energiebedrijven moeten winst maken en u als verbruiker trekt steeds aan het kortste eind, denkt u. Maar dat klopt niet! Want er is goed nieuws en een eenvoudige oplossing: produceer toch gewoon zelf uw stroom! Wie nu overschakelt op zonne-energie, is niet langer afhankelijk van de stijgende energieprijzen, beschermt het milieu, laat de waarde van zijn huis stijgen en maakt bovendien een kleine winst. Schakel nu over op zonne-energie. We beloven het: deze investering loont de moeite!

Zon en Licht BV De specialist in zonne-energie systemen
Wij leveren complete zonne-energie installaties aan particulieren, bedrijven en instellingen. Verzorgen de mogelijke subsidie aanvraag en de complete installatie. Wij zijn specialist in de zakelijke vastgoed sector om het energie advies om te zetten in een verbetering van het energielabel van het pand.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *