Logo van Zelfstroom

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gemiddeld: 4,20 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Zelfstroom

Adres: Statenlaan 14

Postcode: 5223 LA

Plaatsnaam: 's-Hertogenbosch

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 085-2010160

Website: https://www.zelfstroom.nl

Email: zonnepanelen@zelfstroom.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zelfstroom verkoopt en verhuurt zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Naar wens leveren we ook de energie (groene stroom & gas) mee tegen kostprijs.

Onze missie is om consumenten en bedrijven te laten ervaren dat overstappen op duurzame energie makkelijk en voordelig is. En dat energie besparen en zelf opwekken juist leuk kan zijn. We versnellen de energietransitie zodat we de aarde schoner kunnen doorgeven aan volgende generaties. 

 

Bedrijfslocatie:


 

5 reacties op “Zelfstroom”

 1. Onno

  goede offerte. heldere communicatie, netjes aangelegd.
  Wel is feitelijke opbrengst na vier zomermaanden 9 % minder dan berekend (oost-west dak en enige schaduw, daarom Solar Edge)

 2. H van Lint

  Goed bedrijf; correct en vakkundig.

 3. Joost

  Prima bedrijf. Zeer heldere communicatie en alle afspraken zijn perfect nagekomen. Ik had een loze leiding onder mijn carport lopen die ik graag wilde gebruiken. Dat was nog een heel gedoe waar ze ruim 1 uur de tijd voor hebben genomen, zonder te morren. Alles netjes en perfect aangelegd!

 4. Eric

  Een zeer klantvriendelijk bedrijf. Altijd bereikbaar en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen. En ik ben verbaasd dat de zonnepanelen zoveel energie opleveren. Ik heb de panelen 9 maanden. Had het eigenlijk veel eerder moeten doen.

Geef een antwoord

Of