Logo van Winkelman Zonnepanelen

Beoordeel dit bedrijf:

3 votes, average: 2,67 out of 53 votes, average: 2,67 out of 53 votes, average: 2,67 out of 53 votes, average: 2,67 out of 53 votes, average: 2,67 out of 5 (3 stemmen, gemiddeld: 2,67van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Winkelman Zonnepanelen

Adres: Hassinkweg 33-35

Postcode: 7556 BV

Plaatsnaam: Hengelo

Provincie: Overijssel

Telefoon: 074-2918410

Website: https://www.winkelman-zonnepanelen.nl/

Email: info@winkelman-zonnepanelen.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Winkelman Zonnepanelen levert betaalbare A-merk Zonnepanelen en Omvormers aan iedereen die flink wil bezuinigen op zijn energie rekening. Door de alsmaar stijgende energieprijzen kan uw eigen PV-installatie u veel geld opleveren en wordt u onafhankelijk van de energiebedrijven.

Winkelman Zonnepanelen helpt u graag bij het samenstellen van het juiste systeem voor uw situatie, met een deskundig en eerlijk advies op maat. Wij leveren aan particulieren, woningcorporaties, scholen en bedrijven om zelf duurzame energie te produceren.

Onze installateurs kunnen de zonnepanelen voor u installeren, inclusief het aansluiten op de meterkast. We kunnen u ook adviseren en ondersteunen bij het zelf installeren van de zonnepanelen.

Meer informatie over de prijs en met name de opbrengsten van zonnepanelen? Vraag meteen een offerte aan: offerte@winkelman-zonnepanelen.nl

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

4 reacties op “Winkelman Zonnepanelen”

 1. Martin

  Hoewel de prijzen op de website best wel laag lijken, is men erg laks en laat met reageren op offerteaanvragen en vervolgvragen. Daardoor heb ik weinig vertrouwen in dit bedrijf.

 2. AH

  Goede afhandeling van aanvragen. Duidelijke communicatie. Mijn ervaring is wel dat je ze beter kan bellen dan om een mail te sturen.

 3. Robin de Jong

  Meerdere keren per mail offerte opgevraagd. Nooit reactie op gekregen.
  >5 keer gebeld maar helaas werd niet opgenomen.
  Als voor de sales als niet lukt om ze te bereiken vrees ik voor de aftersales.

  Wel goede prijzen.

Geef een reactie

Of