Logo van Weijerseikhout Solar

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gemiddeld: 4,75 van 5)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Weijerseikhout Solar

Adres: Ambachtsweg 18

Postcode: 6562 AV

Plaatsnaam: Groesbeek

Provincie: Gelderland

Telefoon: 024 399 53 22

Website: http://www.wezonnepanelen.nl

Email: info@weijerseikhout.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Kennis
Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van zonnepanelen en zijn gecertificeerd dakspecialist. Wij adviseren u graag over geschikte zonnepanelen & financiering en het monteren & installeren van zonnepanelen.

Dakspecialist
De innovatieve wereld van zonne-energie in combinatie met jarenlange ervaring als dakspecialist. Dankzij deze combinatie hebben wij unieke kennis over het installeren van zonnepanelen, die wij graag met u delen.

Advies
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies over zonnepanelen en financiering.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

3 reacties op “Weijerseikhout Solar”

 1. ruud

  Prima bedrijf!
  Snel een offerte binnen na dat er bij mij thuis de boel was opgemeten.
  Alles is nu netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren!

  Beantwoorden
 2. JanSl

  Ze reageren snel op een verzoek om langs te komen. Nemen ook de tijd om de situatie goed op te nemen en kijken naar de beste plaats voor de omvormer, ook als dat wat meer werk inhoud. De offerte kwam de dag later al, zoals afgesproken en was duidelijk en helder. Vier weken later konden ze al de 13 panelen gaan plaatsen en dit ziet er netjes en symetrisch uit. Ze sturen een aparte electricien mee zodat alles vakkundig wordt opgeleverd. Op 1 april geplaatst en heb mooi de zonnige maand Juni kunnen meepikken. Fijne firma om mee te werken en ook goed (telefonisch) bereikbaar.

  Beantwoorden
 3. Marian en Cees de Bakker

  WeijersEijkhoutSolar heeft bij ons 10 panelen geplaatst en ons op voorhand geadviseerd en mogelijkheden aangereikt zodat de plaatsingen ook in het zicht niet storend zijn. Daarnaast is de plaatsing van de omvormer op praktische overwegingen in de garage geplaatst wat – zeker achteraf bezien – buitengewoon prettig is. Kortom: alleen maar positief over deze firma

  Beantwoorden

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *