Logo van Vissers Waalwijk Totaalinstallateur

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Vissers Waalwijk Totaalinstallateur

Adres: Energieweg 3

Postcode: 5145 NW

Plaatsnaam: Waalwijk

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0416-332924

Website: https://www.visserswaalwijk.nl

Email: info@visserswaalwijk.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Zonnepanelen en zonneboiler installateur in Drunen, Heusden, Kaatsheuvel, Dongen e.o.


Zonnepanelen installateur
Vissers Waalwijk volgt de technologische ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op de voet. Zo zijn wij gespecialiseerd in de plaatsing van zonnepanelen en zonneboilers. Het toepassen van zonne-energie als energiebron is niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt ook voor een besparing op uw energiekosten. Als ervaren en vakbekwame installateur geven we u graag energie advies en zien toe op een professionele installatie. Als deskundig zonnepanelen en zonneboiler specialist zijn we actief in de omgeving van Drunen, Heusden, Aalburg, Vlijmen, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Raamsdonksveer, Werkendam, Waspik, Waalwijk, Oosterhout, Almkerk, Woudrichem, Breda en Tilburg.

Zonnepanelen of zonneboiler
Kiest u voor zonnepanelen of voor een zonneboiler? Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen. Wilt u uw woning voorzien van duurzaam opgewekte elektriciteit, maar de verwarming regelen via traditionele bronnen, zoals een cv-ketel? Dan zijn zonnepanelen geschikt voor u. Deze worden op het dak van uw woning geplaatst en zetten zonne-energie om in bruikbare elektriciteit. Zelfs op een bewolkte dag wordt er energie opgewekt!

Een zonneboiler zorgt voor de verwarming van warm water. De zonnecollector is over het algemeen een metalen voorwerp waar een vloeistof doorheen stroomt om zo de gewonnen warmte te transporteren. Wordt het water niet warm genoeg, dan springt een naverwarmer bij, zoals een combi-ketel. Ervaring leert dat u hiermee bijna de helft van uw kosten voor warm water kunt besparen.

Als installateur vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Wij zorgen voor een deskundige installatie van zonnepanelen of zonneboiler in de omgeving van Drunen, Heusden, Aalburg, Vlijmen, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Raamsdonksveer, Werkendam, Waspik, Waalwijk, Oosterhout, Almkerk, Woudrichem, Breda en Tilburg. Neem voor meer informatie of een geheel vrijblijvende prijsopgave gerust contact met ons op via telefoon 0416 – 332924 of per mail info@visserswaalwijk.nl.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *