Logo van Verkerk Elektro / Installatie

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Verkerk Elektro / Installatie

Adres: Einsteinstraat 21

Postcode: 2811 EP

Plaatsnaam: Reeuwijk

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 0182 395783

Website: http://www.verkerkreeuwijk.nl

Email: verkerk-elektro@planet.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Wij zijn een installatiebedrijf dat sinds 1977 actief is in de elektrobranche, en staan garant voor service & kwaliteit. Wij houden ons bezig met ontwerpen, aanleggen en onderhouden van het totale installatie pakket, zowel voor woningbouw als utiliteit. We werken dan ook prima samen met gerenommeerde aannemers, maar ook kleinere bouwbedrijven en particulieren zijn een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.

Persoonlijke begeleiding en service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel en zijn ook een gewaardeerde meerwaarde van onze organisatie. Vandaar ook dat wij u via deze site meer inzicht willen geven in onze organisatie, wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Verkerk Elektro is vanzelfsprekend aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven (VNI). Zo garanderen wij u kwaliteit en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.

Indien u na het bekijken van deze site nog vragen heeft, kunt u ons vrijblijvend contacteren voor het maken van een afspraak of voor het verstrekken van nadere informatie.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina..
 

Geef een reactie

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *