Logo van Verhees BV, Installatiebedrijf

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Verhees BV, Installatiebedrijf

Adres: Nieuweweg 4

Postcode: 4861 PZ

Plaatsnaam: Chaam

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0161-492649

Website: http://www.installatiebedrijfverhees.nl/

Email: info@installatiebedrijfverhees.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Klantvriendelijkheid & innovatie sinds 1990

Wido Verhees had twee dingen voor ogen, toen hij in 1990 zijn eigen installatiebedrijf startte. Klantvriendelijkheid en innovatie. Zijn klanten moesten op hem kunnen bouwen. Hoe verzot op techniek hij ook was (en is): in zijn bedrijf draait het om mensen en kwaliteit. Om hun wensen voor aangenaam wonen en prettig werken. Anno 2016 kan Verhees met recht zeggen dat hij hierin uitstekend geslaagd is. Zijn bedrijf kent klanten voor het leven en de beoordelingen van klanten wijzen uit dat Verhees bij de beste installateurs van Brabant hoort.

Verhees' passie is innovatie. Hoe kan de techniek nóg vriendelijker, duurzamer en zuiniger? Wido Verhees ziet het als een regelrechte uitdaging en 'sleutelt' voortdurend. Zijn bedrijf was bijvoorbeeld één van de eersten die zich verdiepte in warmtepompen en klanten profiteren nog steeds van de jarenlange ervaring op dit gebied.

Het team van Verhees bestaat momenteel uit tien medewerkers. Een team dat bestaat uit doorgewinterde monteurs en jong talent. Een goede combinatie van ware specialisten en echte allrounders. En hoe druk het ook is: Verhees houdt in zijn planning altijd mankracht vrij voor acute storingen of service bij vaste klanten. Zodat u altijd aangenaam woont en prettig werkt.

Verhees heeft ruimschoots ervaring in het plaatsen van zonnepanelen en levert ook eventuele nazorg. U heeft bij ons bijvoorbeeld de keuze uit drie verschillende service-abonnementen. Zo haalt u ook na verloop van tijd nog het maximale rendement uit uw investering.

We werken samen met SunNed, een grote kwaliteitsdealer in Nederland

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *