Logo van Van Zutphen Elektro

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Zutphen Elektro

Adres: De Morgenstond 37

Postcode: 5473 HE

Plaatsnaam: Heeswijk-Dinther

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0413-292905

Website: https://vanzutphenelektro.nl

Email: info@vanzutphenelektro.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Allround en veelzijdig in Elektro
Van Zutphen Elektro heeft een goede naam opgebouwd bij particulieren, bedrijven, agrariërs, industrie en aannemers door haar klanten hoogwaardige totaaloplossingen te bieden voor al hun elektronische vraagstukken. In de regio maar ook landelijk. Met de modernste middelen, technieken voorzien van alle relevante keurmerken en uiteraard de beste service.

Groot geworden door klein te blijven
Als allround en veelzijdig installatiebedrijf combineert Van Zutphen Elektro voor haar klanten het beste van twee werelden. “Door continue in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en bijscholing van ons personeel, beschikken we over de kennis en kunde van een groot bedrijf,” vertelt directeur Dennis van Zutphen. “Tegelijk bieden we onze klanten alle voordelen van een kleinere organisatie: persoonlijk contact, onze heldere ‘afspraak-is-afspraak-garantie’, ongeacht de werkzaamheden een direct en vast aanspreekpunt en natuurlijk een 24-uursservice. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.”

Van Zutphen Elektro werkt nauw samen met de Bernhezer Energiecoöperatie (BECO). De coöperatie is opgericht voor en door Bernhezer inwoners en heeft voor plaatsing van de zonnepanelen gekozen voor lokale elektro-ondernemers.

A-kwaliteit
De coöperatie biedt A-kwaliteit zonnepanelen-paketten aan die voldoen aan alle gestelde kwaliteitsnormen en certificaten. Het BECO pakket is te bestellen inclusief bevestigingsmaterialen, bekabeling, omvormer én montage door Van Zutphen Elektro. De pakketprijs is marktconform en vast, dus geen onverwachte meerkosten. Samen met BECO willen we u graag ontzorgen. Meer vragen over BECO? Mail naar zonnepanelen@bernhezerenergie.nl.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *