Logo van Van Thiel Optimaal

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Thiel Optimaal

Adres: Spoorlaan 60

Postcode: 5481 SK

Plaatsnaam: Schijndel

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 073-5492497

Website: https://www.vanthieloptimaal.nl

Email: info@vanthieloptimaal.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Elke dag optimaal genieten van installatietechniek
Van Thiel Optimaal - installatiebedrijf in Schijndel sinds 1976 - staat voor persoonlijke en langdurige relaties met klanten. Voor service die wij graag zelf ook zouden krijgen als wij u nodig hadden. Daarom scoren wij op onze reactietijd ook 100%. Wij zijn elke dag actief met verwarming, loodgieterswerk, mechanische ventilatie, sanitaire installaties en airconditioning. Voor zowel particulieren, de woningbouw als utiliteit. Van advies tot en met het uiteindelijke onderhoud en service.

U denkt niet elke dag aan het onderhoud van uw CV-ketel of een nieuwe badkamer. Dat doen wij wel voor u. Wij zijn hier al jarenlang goed in, dus dat kunt u gerust aan ons overlaten. Inmiddels doen we dit met 55 collega’s die van voor tot achter weten wat er leeft en speelt. We blijven een platte organisatie omdat we zo altijd het vizier op onze klanten kunnen houden. En dat werkt!

Het Optimaal-concept verplicht ons de beste prestatie te leveren voor u. Deze drive zit in ons bloed en geeft ons elke dag de juiste focus om die extra stap te zetten. Niet alleen als u ons vandaag nodig heeft.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *