Logo van Van Heumen Solar

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Heumen Solar

Adres: Marshallstraat 18k

Postcode: 5705 CN

Plaatsnaam: Helmond

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0413-343131

Website: http://vanheumensolar.nl

Email: info@vanheumensolar.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

In 2010 gestart. Een jong en enthousiast bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Klinkt niet erg origineel maar we willen het graag waarmaken. Scherpe tarieven voor zowel de arbeidsuren als de materialen. We werken alleen met hoogwaardige kwaliteit materialen en we leveren de meest bekende en gerenommeerde merken binnen 3 werkdagen bij u thuis. We werken bij voorkeur in de regio Veghel maar zijn graag bereid ook buiten deze regio uw opdrachten te verzorgen. Ook kunt u ons bereiken voor spoedklussen. Indien noodzakelijk werken we in de avonduren en de weekenden. Om onze service te onderstrepen rekenen wij géén extra opslagen voor weekend- of avondwerk.

Voor offertes en tarieven gelieve contact op te nemen via ons contactformulier. Binnen 48 uur maken wij telefonisch met u een afspraak om uw wensen door te spreken. Daarna ontvangt u een offerte zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten.

Wij werken natuurlijk voor zowel particulieren als midden- en kleinbedrijven. Onze producten en diensten staan afzonderlijk op de website vermeld. Een tevreden klant is onze toekomst!

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *