Logo van Van Gerwen Installaties BV

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Gerwen Installaties BV

Adres: Droogdokkeneiland 33

Postcode: 5026 SP

Plaatsnaam: Tilburg

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 013-4674111

Website: https://vangerweninstallaties.nl

Email: info@vangerweninstallaties.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

We hebben een visie. Die visie vormt al 100 jaar de basis voor alle activiteiten. Kwaliteitszorg, meedenken en medewerking verlenen. In de loop der jaren mag er dan veel veranderd zijn, deze visie is echter altijd ongewijzigd gebleven.

De gebroeders van Gerwen begonnen rond 1908 met het elektrificeren van woningen en fabrieken, vandaag de dag bestaat het dagelijks werk voor ons uit het ontwerp en de aanleg van gecompliceerde en geavanceerde elektrotechnische installaties.

We zijn voornamelijk actief in utiliteit waarbij ons klantenpakket hoofdzakelijk bestaat uit zorg- en gemeentelijke instellingen en de zakelijke markt.

Wij kenmerken ons door een mengeling van oude en nieuwe kennis. We zijn een hechte en stabiele groep die steunt op de rijke historie van ons bedrijf. Ervaring wordt gecombineerd met actuele aanvullende opleidingen en cursussen. De laatste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Valkspecialismen zoals inbraaksignalering, brandmelding, datanetwerken, domotica en telematica zijn ons dan ook niet vreemd.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *