Logo van Van den Hoff Installatiebedrijf

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van den Hoff Installatiebedrijf

Adres: Van Kanstraat 3

Postcode: 5652 GA

Plaatsnaam: Eindhoven

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 040-2517626

Website: https://www.vandenhoff.nl

Email: info@vandenhoff.nl

Lid van: Techniek Nederland, installQ, VCA

Certificering: VCA

 

Bedrijfsprofiel:

Bij VAN DEN HOFF Installatiebedrijf kunnen zakelijke en particuliere relaties terecht voor een breed pakket aan diensten. Zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, elektra en uiteraard alle onderhoud en services die hierbij komen kijken.

Wij zijn een middelgrote installateur uit Eindhoven en beschikken over alle benodigde certificeringen zoals KOMO INSTAL, VCA, ISO 9001, PED/F-gassen verordening en verzorgen bij veel relaties regulier preventief onderhoud en veiligheidskeuringen.

Toekomstgericht verder met een dienstenpakket waarin veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Zoals bijvoorbeeld het Veilig Thuis Keur en het zogenaamde Energie-Prestatie-Advies (EPA).

Voor wat betreft duurzaamheid kan u bij VAN DEN HOFF terecht voor zowel zonne-energie als een HRe ketel. Uiteraard zijn we bij VAN DEN HOFF volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. Wij zien subsidie niet als een doel op zich, maar als een middel om tot die gewenste duurzame toepassingen te komen. Sinds 2009 bieden we onze klanten zowel traditionele als duurzame installaties aan, dat doen we in nauwe samenwerking met diverse fabrikanten.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *