Logo van Van Delft Zonnestroom

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Van Delft Zonnestroom

Adres: Mandenmaker 18

Postcode: 5253 RC

Plaatsnaam: Nieuwkuijk

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 073-5186600

Website: http://vd-zonnestroom.nl

Email: info@vandelftgroep.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Door de aanschaf van zonnepanelen investeert u in uw eigen woning. Deze investering levert alleen rendement op als het systeem op een juiste manier wordt geïnstalleerd. Als u hiervoor kiest, bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij helpen u graag verder! Wij zien persoonlijk contact als de basis om tot het beste advies te komen. Wij doen geen concessies in kwaliteit en veiligheid en bieden u waterdichte garanties op zowel product als prestatie voor een reële prijs.

Een zonnestroominstallatie op uw dak aanbrengen behoeft de nodige aandacht. Wij komen daarom graag bij u langs om de mogelijkheden van zonnestroom voor uw woning te bespreken.

Uw mogelijkheden, uw wensen en het montageplan worden allereerst zorgvuldig doorgenomen. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op. Zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Uw zonnestroominstallatie wordt professioneel aangelegd door onze monteurs. Zij leven alle veiligheidsnormen na welke van toepassing zijn op uw installatie. Na montage leveren wij de gehele installatie aan u op met een uitgebreide uitleg. Uiteraard is hier een garantieverklaring op van toepassing.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *