Logo van Thyser B.V.

Beoordeel dit bedrijf:

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 stemmen, gemiddeld: 0,00van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Thyser B.V.

Adres: Admiraliteitskade 156

Postcode: 3011 TT

Plaatsnaam: Rotterdam

Provincie: Zuid-Holland

Telefoon: 010 7851974

Website: http://www.thyser.com

Email: info@thyser.com

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Vooruitstrevend ‘Energieverbruik zuinig en schoon’
Thyser BV is een vooruitstrevende onderneming. Ons streven is het energieverbruik zuinig en schoon te maken. Ons assortiment van zonnepanelen, LED verlichting, HR ketels en HR afzuigunits zijn onderdelen van dit streven. Verder zijn wij continu bezig om ons assortiment uit te breiden met andere schone en energiebesparende maatregelen.

Volledige ontzorgen is een belangrijk onderdeel van onze omgang met onze klanten. Wij begeleiden bij het gehele traject; tijdens de oriëntatie denken wij mee en besparen kosten waar mogelijk. Met onze ervaring en kennis in de subsidie-aanvragen kunnen wij dit snel en zo optimaal mogelijk toepassen op de wensen van de klant. Tijdens de verdere aanbesteding tot en met de operationele oplevering adviseren en begeleiden wij klanten om alles gestroomlijnd te laten verlopen. Zodat ook de afwerking tot in de puntjes verzorgd is.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

Geef een reactie

Of