Logo van Thijssen Elektro

Beoordeel dit bedrijf:

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gemiddeld: 4,75 van 5)
Laden...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Thijssen Elektro

Adres: Florijn 2

Postcode: 5751 PC

Plaatsnaam: Deurne

Provincie: Noord-Brabant

Telefoon: 0493-322528

Website: http://www.thijssenelektro.nl

Email: info@thijssenelektro.nl

Lid van: Techniek Nederland

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Thijssen Elektro is een installatiebedrijf, welke zich reeds 50 jaar bezig houdt met het aanleggen van elektrische installaties. Dit in zowel woningbouw (particulier en seriematig) als in de utiliteitsbouw. Hierin zijn wij actief in zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Naast de elektrische installaties kunnen wij voor u een totaaloplossing aanbieden met verlichting, noodverlichting, datanetwerken, inbraakbeveiliging, CCTV-camerabeveiliging, brandmeldinstallaties, toegangscontrole, domoticasystemen en stofzuiginstallaties. Ook het leveren en installeren van zonnepanelen is een core-business. Al deze installaties worden aangelegd volgens de NEN 1010 en de overige betreffende normen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina!
 

7 reacties op “Thijssen Elektro”

 1. paul

  Keurig bedrijf, Allin in elektro installateur uiterst deskundig in solar; kan goed mee in meeste prijzen en concurrerende aanbiedingen, voortreffelijk en zeer ervaren personeel, bij ons 20 panelen geplaatst aan diverse kennissen aangeraden; toen ik met ze in zee ging paar referenties bezocht; ook daar iedereen tevreden

 2. Eric

  Afgelopen jaar zijn er door Thijssen Elektro, naar volle tevredenheid, 16 zonnepanelen bij ons op het dak geïnstalleerd. Vooraf zijn wij zeer goed geadviseerd over de mogelijkheden. Ook de installatie van de panelen is zeer deskundig door het personeel uitgevoerd. Ik kan de firma Thijssen dan ook van harte aanbevelen.

 3. Zoef

  Vorig jaar door Thijssen 9 panelen laten plaatsen, vooraf uitgebreide info en duidelijk offerte. afspraken goed nagekomen en de panelen hebben het eerste jaar zelfs meer geproduceerd als verwacht.

 4. Hans Koppens

  Door Thijssen Elektro zijn bij ons 6 panelen geplaatst en het hele traject: van offerte tot plaatsing is perfect gelopen. Goede voorlichting en goede afwerking. Ik beveel Thijssen Elektro dan ook van harte aan!

 5. Kuypers

  Wij hebben bij Thijssen Elektro 8 panelen van 265W piek en omvormer 1500 W Mastervolt laten installeren. De omvormer is een fantastisch stukje techniek, werkt feilloos en de interface waarbij je de op de I-paid de werking kunt volgen is prettig in het gebruik. Zijn zeer te reden over Thijssen Elektro, de aanleg en ook de adviezen vooraf. Bijzonder goed, prettig en vakkundig personeel. Een echte aanrader. Moet wel eerlijk vertelen dat wij al eerder gebruik hebben gemaakt van de expertise van Thijssen Elektro bij de aanleg van elektra voor de badkamer, later voor de keuken en aanpassing meterkast. Destijds was de samenwerking ook zéér goed en lag de keuze nu van leverancier voor de zonnepanelen installatie natuurlijk nu wel erg voor de hand. GR, Jan en Willy Kuypers Baarlo Limburg.

 6. Handelsonderneming Hecargo

  Thijssen elektro heeft bij ons bedrijf een jaar geleden 32 panelen geplaatst met omvormer die het nog steeds goed doet,we hebben dit jaar met die panelen meer dan 10.000 Kwh opgewekt,kortom we hebben groen geinversteerd in ons bedrijf en besloten dit te laten uitvoeren door Thijssen elektro,zeer goed bedrijf zeer klant vriendelijk en als er wat is zijn ze er ook meteen! kortom wij komen met de bouw van ons nieuwe pand terug bij hun

 7. Dick Meeldijk

  Ik heb nu al 5 jaar 18 panelen en inmiddels 15.550 kWh opgewekt.
  Alles is toen netjes en vakkundig aangesloten en na 5 jaar werkt alles nog prima.

Geef een antwoord

Of

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *