Logo van Tenten Solar

Beoordeel dit bedrijf:

7 votes, average: 3,71 out of 57 votes, average: 3,71 out of 57 votes, average: 3,71 out of 57 votes, average: 3,71 out of 57 votes, average: 3,71 out of 5 (7 stemmen, gemiddeld: 3,71van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Tenten Solar

Adres: Koningslinde 25

Postcode: 7131 MP

Plaatsnaam: Lichtenvoorde

Provincie: Gelderland

Telefoon: 0544-353348

Website: https://www.tentensolar.nl

Email: info@tentensolar.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Tenten Solar B.V. is dé specialist, groothandel, leverancier en installateur op het gebied van zonne-energie. Dus zonnestroom door zonnepanelen (PV-panelen). Dit is energie duurzaam opwekken met uw eigen 100% groene stroom installatie.

Wij adviseren over de duurzame investering, leveren de zonne-energie onderdelen en installeren de zonnepanelen. Dit op o.a. de vakgebieden: agrarisch, installateurs, industrie, non-profit en particulieren.

Ons groothandelsbedrijf in zonnepanelen en zonneboilers is ontstaan vanuit Elektro-Installatie Tenten dat in 1995 is opgericht. Vanaf 2009 is Tenten Solar B.V. fulltime bezig met zonne-energie.

Wij hebben een ruime ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen. Wekelijks zijn wij met een team van rond de 20 personen in de weer met zonnepanelen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

6 reacties op “Tenten Solar”

  1. Hans Jansen

    Leuk om Tenten Solar hier te zien. Ik ben naar een informatieavond geweest en onder de indruk geraakt van de goede voorlichting. Referenties nagegaan en 4000 Watt laten installeren. Tot nu toe werkt het goed. Alles is prettig verlopen, dus positief bedrijf.

  2. ViRa

    Ga alsjeblieft niet in zee met dit bedrijf. Vooraf lijkt alles perfect in orde, maar als het op garantie gevallen aan komt slaat dit bedrijf de plank totaal mis. Men kan de plank niet eens vinden. Het vergt erg veel geduld (>1 jaar) en uiteindelijk scheept men je af met zwakke argumenten waar je als consument weinig tegenin kan brengen.

  3. C.A. Altena

    Tenten Solar heeft bij mij een zonnepanelen installatie aangelegd op 25 augustus. Ik heb bij zeker 6 bedrijven offerte gevraagd en heb voor hen gekozen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding en het betere bevestigingssystem. De installatie is perfect uitgevoerd met minimale aanpassingen aan het huis en de volkomen zwarte dunne film panelen liggen er mooi en strak bij. Het installatiepersoneel was vakkundig, netjes in de afwerking en zeer vriendelijk in de omgang. De instructie was duidelijk en compleet. Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Geef een reactie

Of