Logo van Technisch Installatiebedrijf Schulte

Beoordeel dit bedrijf:

2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5 (2 stemmen, gemiddeld: 4,50van 5)
U moet ingelogd zijn om te mogen stemmen. Log in of maak een account.
Loading...
 

Bedrijfsgegevens:

Naam: Technisch Installatiebedrijf Schulte

Adres: Sombeekweg 11

Postcode: 7591 AV

Plaatsnaam: Denekamp

Provincie: Overijssel

Telefoon: 0541 35 44 01

Website: http://www.tibschulte.nl

Email: info@tibschulte.nl

Lid van:

Certificering:

 

Bedrijfsprofiel:

Fossiele brandstoffen raken op, omdat we deze uitputten. Daarom is het van belang om te investeren in duurzame oplossingen. Om dit voor iedereen toegankelijk te maken, maken we hierbij gebruik van de buitenlucht om zo deze energie te gebruiken om uw huis te verwarmen en u van warm tapwater te voorzien. De zon gebruiken we om u in uw stroomverbruik te kunnen voorzien. Deze bronnen zijn onuitputbaar en voor u gratis. Wij zijn uw partner in energie uit zon, lucht en bodem.

Energie uit zon, lucht en bodem 
Technisch installatiebedrijf Schulte en Duurzame Installatietechniek Schulte combineert duurzame installatieoplossingen met bestaande technieken. Hierbij maken we gebruik van energie uit zon, lucht en bodem. Dit gebeurt vaak op de volgende manieren:

- Warmtepompsystemen
- Pellet ketels
- Zonne-energie systemen

De afgelopen jaren hebben wij deze systemen veel in de praktijk toegepast en hier ervaring mee opgedaan. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Bedrijfslocatie:


Deel deze pagina:
 

2 reacties op “Technisch Installatiebedrijf Schulte”

  1. Frank Leussink

    Prima bedrijf. Komen altijd langs voor een intake en uitleg over de mogelijkheden.
    Zonnepanelen zijn in 1 dag aangebracht. Medewerkers zijn vriendelijk en zeer correct. Zijn erg tevreden over het bedrijf.
    Ook in een prijsvergelijk komen ze zeer goed uit de bus.

  2. Poelsma

    De relatie met Tim Schulte voelde meteen goed en betrouwbaar aan. Er zijn diverse alternatieven op een rijtje gezet waaruit in goed overleg een oplossing gekozen is. Na opdracht is binnen een week met de werkzaamheden begonnen. De installatie werd door kundige medewerkers op een nette wijze uitgevoerd en ondanks het slechte weer was alles in één dag voor elkaar. Via een app. en op de computer zijn de opbrengstresultaten goed af te lezen. Complimenten voor Schulte-Duurzaam.

Geef een reactie

Of